Live Webinar | 31 mei

Ontdek hoe Robotic Process Automation (RPA) kan worden ingezet om het toenemende personeelstekort op te vangen.

Meld je aan!

  Gerelateerde_content_Webinars_4CEE_531x357
   Inspiratie nodig?

   RPA leent zich perfect voor het robotiseren van relatief eenvoudige en terugkerende werkzaamheden achter een computer. Dit komt in ieder vakgebied en branche natuurlijk voor. Toch wat inspiratie nodig? 

   Download onze inspiratiegids!

    CO_inspiratiegids_voorkant

     

     Whitepaper

     Alles over de technologie en toepassing van RPA om administratieve lasten te verlichten werknemers ruimte te geven waardevol werk te verrichten. 

     Download onze whitepaper!

      CO_Whitepaper_RPA_voorkant

       

       Resources
       Brochure

       Over Coforce en onze passie voor automatisering en RPA in het bijzonder. 

       Download onze brochure!

        CO_Coforce-corporate-brochure-2-12-2021

         

          

         RPA voor Backoffice

         Dilemma bij organisaties. Aan de ene kant moet je als organisatie inspelen op wensen en behoeften van de klant. Dat betekent onder meer regelmatig investeren in nieuwe applicaties in de backoffice. Aan de andere kant worden die steeds duurder en complexer. Terwijl je aan de ene kant moderniseert, loop je aan de andere kant een achterstand op. Hoe blijft je organisatie wendbaar?

         Back office afdelingen zijn cost centers. Hier wordt geen geld verdiend, maar kosten gemaakt. Het komt de winstgevendheid van een organisatie ten goede als deze kosten zo laag mogelijk zijn. Vanuit deze gedachte is er binnen de back office een sterke sturing op standaardisatie en automatisering waar mogelijk. Een belangrijke gedachtegang die hierbij wordt gevolgd is LEAN. Een (proces)methodiek gericht op het voorkomen van onnodige handelingen binnen een proces. Interessant hierbij is dat back office afdelingen ook steeds meer worden gestimuleerd te denken vanuit waarde voor de klant.

         Met Robotic Process Automation (RPA) kan je complexiteit in IT omzeilen. RPA is een vorm van automatisering waarbij een software robot taken overneemt die een medewerker met een computersysteem uitvoert. Waar een API op het niveau van data werkt, werkt de robot op het niveau van de user interface zoals ook de medewerker die gebruikt. De software robot opent schermen, start programma’s op en wisselt tussen schermen om bijvoorbeeld informatie uit het ene scherm te verplaatsen als input op een ander scherm. Dat maakt meteen duidelijk dat RPA erg geschikt is voor backoffice werkzaamheden.

         Coforce automatiseert bedrijfsprocessen die door medewerkers worden uitgevoerd, zodat dit sneller, goedkoper en vooral 100% foutloos gebeurt. Wilt u meer weten over Robotic Processing Automation? Neem dan contact op met onze expert.

         Nieuws

         3 min read

         Krappe arbeidsmarkt en toch personeelstekort opvangen?

         In elke branche is de krappe arbeidsmarkt voelbaar, maar gemeenten en onderwijs lopen tegen extra uitdagingen aan. Waar...

         4 min read

         Kunnen gemeenten en onderwijs het tekort aan personeel oplossen?

         In december 2021 stonden er 387 duizend vacatures open, een nieuw record, terwijl het laagterecord in...

         9 min read

         Robotiseren kun je leren; het onderwijs in 2030

         Waar is die docent nou mee bezig? Het had een vraag kunnen zijn van een boze ouder, die vindt dat zijn kind echt wel...

          

         Wij zijn Coforce

         Wij helpen ondernemingen, instituten en overheden met het gebruik van een digital workforce. Met een digital workforce laat u eenvoudig, terugkerend werk achter een computer sneller, goedkoper, foutlozer en 24/7 uitvoeren. Bovendien komt daarmee ruimte vrij voor uw werknemers of collega's om complexer en waardevoller werk te verrichten. 

         ONTDEK MEER