Whitepaper

Alles over de technologie en toepassing van RPA om administratieve lasten te verlichten en werknemers ruimte te geven waardevol werk te verrichten. 

Download onze whitepaper

  CO_Whitepaper_RPA_voorkant

   

   Inspiratie nodig?

   RPA leent zich perfect voor het robotiseren van relatief eenvoudige en terugkerende werkzaamheden achter een computer. Dit komt in ieder vakgebied en branche natuurlijk voor. Toch wat inspiratie nodig? 

   Download onze inspiratiegids

    CO_inspiratiegids_voorkant

     

     Resources
     Uitgelichte blog

     Over de overeenkomsten en verschillen tussen robotisering, automatisering en digitalisering. 

     Lees de blog

      coforce-robotisering-automatisering-digitalisering

       

       Brochure

       Over Coforce en onze passie voor automatisering en RPA in het bijzonder. 

       Download onze brochure

        CO_Coforce-corporate-brochure-2-12-2021

         

         4CEE

         4CEE is het moederbedrijf van verschillende software ondernemingen. De producten en diensten van alle bedrijven binnen de groep bieden oplossingen voor het automatiseren en optimaliseren van het administratieve en/of transactionele proces binnen organisaties.

         logo_4CEE

          

         Coforce is onderdeel van 4CEE. Alle ondernemingen binnen 4CEE bieden producten en diensten die een toegevoegde waarde leveren aan het gehele transactionele en administratieve proces. Van inkoopbudget tot inkooporder, van factuurverwerking tot betaling en alle tussenliggende handelingen. De dienstverlening en software oplossingen richten zich op Purchase-to-Pay (P2P), Order-to-Cash (O2C) en Robotic Process Automation (RPA) en alle aanverwante bedrijfsprocessen, financiële applicaties en business intelligence.

         Behalve Coforce zijn er momenteel nog 4 andere organisaties onderdeel van 4CEE:

         ICreative

         ICreative levert als Basware en Kofax partner, marktleidende purchase to pay en e-facturatie oplossingen gericht op grote organisaties als bijvoorbeeld bol.com, KPMG en Akzo Nobel. De oplossingen van ICreative vergroten het zicht en daarmee de controle op bedrijfsuitgaven en verminderen de complexiteit en daarmee de kosten van het inkoop tot betalingsproces.

         www.icreativep2p.com

         Easy Systems

         Easy Systems ontwikkelt inhouse software oplossingen met workflow voor het digitaal verwerken, bewaken, sturen en archiveren van financieel en document gedreven processen voor het MKB+ segment.

         www.easysystems.nl

         Diesis

         Diesis is het adviesbureau dat organisaties adviseert en ondersteunt bij het optimaliseren en beheersen van met name complexe financiële processen met behulp van diverse IT toepassingen. De kerncompetenties bevinden zich op het terrein van bedrijfsprocessen, financiële software en business intelligence.

         www.diesis.nl

         Stiply

         Stiply biedt een digitale tool die helpt om digitale documenten, zoals overeenkomsten, contracten, offertes en verklaringen, sneller te laten ondertekenen of direct een geldige incassomachtiging te verkrijgen. Stiply zorgt ervoor dat documenten ondertekend retour komen zonder dat daar iemand daar omkijken naar heeft.

         www.stiply.nl