4CEE

4CEE is het moederbedrijf van verschillende software ondernemingen. De producten en diensten van alle bedrijven binnen de groep bieden oplossingen voor het automatiseren en optimaliseren van het administratieve en/of transactionele proces binnen organisaties.

4CEE_header_scroll

 

logo_4CEE

 

Coforce is onderdeel van 4CEE. Alle ondernemingen binnen 4CEE bieden producten en diensten die een toegevoegde waarde leveren aan het gehele transactionele en administratieve proces. Van inkoopbudget tot inkooporder, van factuurverwerking tot betaling en alle tussenliggende handelingen. De dienstverlening en software oplossingen richten zich op Purchase-to-Pay (P2P), Order-to-Cash (O2C) en Robotic Process Automation (RPA) en alle aanverwante bedrijfsprocessen, financiële applicaties en business intelligence.

Behalve Coforce zijn er momenteel nog 4 andere organisaties onderdeel van 4CEE:

ICreative

ICreative levert als Basware en Kofax partner, marktleidende purchase to pay en e-facturatie oplossingen gericht op grote organisaties als bijvoorbeeld bol.com, KPMG en Akzo Nobel. De oplossingen van ICreative vergroten het zicht en daarmee de controle op bedrijfsuitgaven en verminderen de complexiteit en daarmee de kosten van het inkoop tot betalingsproces.

www.icreativep2p.com

Easy Systems

Easy Systems ontwikkelt inhouse software oplossingen met workflow voor het digitaal verwerken, bewaken, sturen en archiveren van financieel en document gedreven processen voor het MKB+ segment.

www.easysystems.nl

Diesis

Diesis is het adviesbureau dat organisaties adviseert en ondersteunt bij het optimaliseren en beheersen van met name complexe financiële processen met behulp van diverse IT toepassingen. De kerncompetenties bevinden zich op het terrein van bedrijfsprocessen, financiële software en business intelligence.

www.diesis.nl

Stiply

Stiply biedt een digitale tool die helpt om digitale documenten, zoals overeenkomsten, contracten, offertes en verklaringen, sneller te laten ondertekenen of direct een geldige incassomachtiging te verkrijgen. Stiply zorgt ervoor dat documenten ondertekend retour komen zonder dat daar iemand daar omkijken naar heeft.

www.stiply.nl