Whitepaper

Alles over de technologie en toepassing van RPA om administratieve lasten te verlichten en werknemers ruimte te geven waardevol werk te verrichten. 

Download onze whitepaper

  CO_Whitepaper_RPA_voorkant

   

   Inspiratie nodig?

   RPA leent zich perfect voor het robotiseren van relatief eenvoudige en terugkerende werkzaamheden achter een computer. Dit komt in ieder vakgebied en branche natuurlijk voor. Toch wat inspiratie nodig? 

   Download onze inspiratiegids

    CO_inspiratiegids_voorkant

     

     Resources
     Uitgelichte blog

     Over de overeenkomsten en verschillen tussen robotisering, automatisering en digitalisering. 

     Lees de blog

      coforce-robotisering-automatisering-digitalisering

       

       Brochure

       Over Coforce en onze passie voor automatisering en RPA in het bijzonder. 

       Download onze brochure

        CO_Coforce-corporate-brochure-2-12-2021

         

         Microsoft Power Automate

         Laat werk achter een computer uit handen nemen met de software robots van Microsoft Power Automate.

         robotic-process-automation

         Productiever met Microsoft

         Microsoft Power Automate (voorheen Microsoft Flow) wordt gebruikt om de repetitieve bedrijfsprocessen te automatiseren door middel van geautomatiseerde workflows tussen hoofdzakelijk Microsoft apps en services. Zo kunnen bestanden worden gesynchroniseerd, meldingen worden ontvangen en gegevens worden verzameld.

         Microsoft Power Automate is een volledig cloudgebaseerd programma voor automatisering van handelingen in cloudgebaseerde applicaties en databases met ingebouwde connectoren.

         Power Automate is een verenigd platform met op API en UI gebaseerde automatisering voor Enterprise-klanten. Het biedt een nieuwe functie met RPA-mogelijkheden genaamd UI-flows. Het maakt het creëren en automatiseren van workflows en taken voor meerdere applicaties en services mogelijk zonder hulp van ontwikkelaars.

         Power Automate kan verbinding maken met externe databronnen via één van de honderden connectoren of direct via een API. Naast eenvoudige workflows, kan Power Automate ook herinneringen sturen voor eerdere taken en bedrijfsgegevens volgens een schema tussen systemen verplaatsen. Het stelt u in staat om eenvoudig te integreren met andere applicaties of services via connectoren.

         White paper RPA

         Robotic Process Automation (RPA) maakt het mogelijk eenvoudige, terugkerende werkzaamheden achter een computer sneller, goedkoper, foutlozer en 24/7 uit te voeren, terwijl er ruimte voor mensen vrijkomt om complexere en meer waardevolle werkzaamheden uit te voeren. Download onze white paper voor alle ins & outs.

         CO_Whitepaper_RPA_voorkant

          

         Power Automate

         Microsoft Power Automate bestaat uit twee hoofdcomponenten: het welbekende Office 365 en Power Automate Desktop.

         Workflow Automation

         Workflow Automation bevat verschillende soorten workflows waarmee u handelingen automatisch kunt laten uitvoeren. Microsoft maakt onderscheid tussen verschillende workflows. Zo zijn er eenvoudige workflows beschikbaar waarmee bepaalde handelingen uitgevoerd kunnen worden. Daarnaast zijn er bedrijfsproces workfows die u helpen uw activiteiten te organiseren en UI workflows waarin Robtic Process Automation wordt toegepast. 

          

         power-automate

          

         Geautomatiseerde workflows

         Deze workflows zijn van toepassing wanneer een gebeurtenis ervoor zorgt dat de stroom (workflow) wordt uitgevoerd.

         coforce-mpa-automated-flows

          

         Onmiddellijke workflows

         Deze workflows hebben geen automatische trigger, maar worden handmatig geactiveerd.

         coforce-mpa-instant-flows

          

         Geplande workflows

         Geplande workflows worden niet getriggered op basis van acties of condities, maar volgen een vooraf gedefinieerd schema, bijvoorbeeld elke seconde, minuut, uur, dag, week of maand.

         mpa-scheduled-flows

          

         Bedrijfsproces workflows

         Gebruik bedrijfsproces workflows om een reeks stappen te definieren voor personen om te volgen om hen naar een gewenst resultaat te brengen. Deze stappen bieden een visuele indicator die personen vertelt waar ze zijn in het bedrijfsproces. 

         coforce-mpa-businessprocessflows

         Inspiratiegids RPA

         Robotic Process Automation leent zich perfect voor het robotiseren van relatief eenvoudige en terugkerende werkzaamheden achter een computer. Dit komt in ieder vakgebied en branche natuurlijk voor. Toch wat inspiratie nodig? Download onze inspiratiegids!

         CO_inspiratiegids_voorkant

          

         Robotic Process Automation

         UI workflows brengt Robotic Process Automation (RPA)-mogelijkheden naar Power Automate. Het wordt gebruikt om repetitieve taken in Windows en webapplicaties te automatiseren. Het stelt de eindgebruiker in staat om applicaties te automatiseren die geen API of connectoren hebben.

         UI workflows

         UI workflows gebruiken dezelfde low/no-code-ervaring die miljoenen mensen tegenwoordig kennen in Power Automate om automatisering te bouwen bovenop de UI van applicaties waarvoor geen API beschikbaar is. Organisaties kunnen repetitieve taken automatiseren die worden uitgevoerd via een browser of gebruikersinterface van hun Windows-applicaties. Met UI-stromen kunnen klanten stapsgewijze UI-acties, zoals muisklikken, toetsenbordgebruik en gegevensinvoer, vastleggen en deze acties vervolgens opnieuw afspelen.

         • Automatiseer op één platform voor apps en services die geen API's hebben
         • Aanpassen, bouwen en beheren van UI-stromen Scripts in een veilige cloudomgeving
         • Maak gebruik van een low-code-ervaring met een stapsgewijze opname- en afspeelervaring
         • Integreer UI-automatisering naadloos met op API gebaseerde automatisering door UI-stromen te combineren met reguliere strome

         mpa-uiflows

          

         Connectoren

         Het Power Automate platform is uit te breiden met andere applicaties naast Office 365, met behulp van connectoren. Een connector is een proxy rond een API waarmee de onderliggende service verbinding kan maken met Microsoft Power Automate, Microsoft Power Automate Apps en Azure Logic Apps. Connectors bieden gebruikers een manier om hun accounts te koppelen en een reeks vooraf gebouwde acties en activiteiten te gebruiken. Hiermee kunnen gebruikers hun apps en workflows bouwen. Voorbeelden van applicaties zijn Sharepoint, Dynamic 365, OneDrive, Google Drive, Twitter en SalesForce.com.

         5 min read
         Hoe zet je RPA in Finance processen in als alles al geautomatiseerd is?

         Alles is al geautomatiseerd, waarom zou je dan nog RPA in Finance processen nodig hebben? De perceptie dat je met RPA...

         5 min read
         3 redenen om RPA in finance processen in te zetten als ‘alles al geautomatiseerd is’

         Een controller of accountant heeft als doel ervoor te zorgen dat de cijfers, waarop je je bedrijfsvoering baseert,...

         5 min read
         Hoe automatisering de financiële afdeling helpt de toekomst voorspellen

         Het werk van een financieel professional bestaat voor een groot deel uit een aaneenschakeling van administratieve...

         Tijd om te sparren?


         Nieuwsgierig naar de inzet van RPA bij u op kantoor? Wij laten graag ons licht op uw situatie schijnen. Stuur ons een bericht en we nemen spoedig contact op. Bellen tijdens kantooruren kan ook: 0318 648742

         Heeft u een vraag of verzoek met betrekking tot media, evenementen, samenwerkingen of schoolopdrachten? Neem dan via deze weg contact met ons op. Voor support kunt u hier terecht.