Live Webinar | 31 mei

Ontdek hoe Robotic Process Automation (RPA) kan worden ingezet om het toenemende personeelstekort op te vangen.

Meld je aan!

  Gerelateerde_content_Webinars_4CEE_531x357
   Inspiratie nodig?

   RPA leent zich perfect voor het robotiseren van relatief eenvoudige en terugkerende werkzaamheden achter een computer. Dit komt in ieder vakgebied en branche natuurlijk voor. Toch wat inspiratie nodig? 

   Download onze inspiratiegids!

    CO_inspiratiegids_voorkant

     

     Whitepaper

     Alles over de technologie en toepassing van RPA om administratieve lasten te verlichten werknemers ruimte te geven waardevol werk te verrichten. 

     Download onze whitepaper!

      CO_Whitepaper_RPA_voorkant

       

       Resources
       Brochure

       Over Coforce en onze passie voor automatisering en RPA in het bijzonder. 

       Download onze brochure!

        CO_Coforce-corporate-brochure-2-12-2021

         

         Disclaimer

         Disclaimer voor www.coforce.nl

         Coforce B.V. (Kamer van Koophandel: 68482396), hierna te noemen Coforce, verleent u hierbij toegang tot www.coforce.nl (“de Website”) en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen. Coforce behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen. De informatie op de website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van de website.

         Beperkte aansprakelijkheid

         Coforce spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op de website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Coforce. In het bijzonder zijn eventuele prijzen op de website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten. Voor op de website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Coforce nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

         Auteursrechten

         Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Coforce. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Coforce, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

         Overig

         Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.