Tijd om te sparren?

Over Coforce

Coforce helpt ondernemingen, instellingen en overheden met toepassing en ondersteuning van een digitale workforce. Blijf per e-mail op de hoogte van onze activiteiten en succesverhalen.

team-coforce

 

Waarom Coforce

Bij Coforce geloven wij in een mensgerichte aanpak, zeker in deze tijd van sterk toenemende automatisering van arbeidstaken. De inzet van software robots geeft medewerkers de kans om zinvolle en waarde creërende taken uit te oefenen. Laat software robots het eenvoudige, terugkerende werk doen. Dit gaat sneller, efficiënter en foutloos zodat operational excellence kan worden bereikt door de het bedrijf.

Als Certified Platinum Partner van Kofax, is Coforce erkend specialist en implementatiepartner van het automatiserings- en integratieplatform Kofax RPA en het Kofax TotalAgility (KTA) platform.

Door het inzetten van de juiste intelligente automatiseringsoplossingen, willen wij bij Coforce graag onze klanten vooruit helpen, zodat zij zich kunnen focussen op waarde creërende activiteiten. Wij zijn ervaren system integrators en consultants. Wij transformeren de operaties van onze klanten naar een slimme werkomgeving met goed lopende geautomatiseerde werkprocessen. Wij laten mensen weer doen waar ze goed in zijn.

Ons team van professionals staat voor je klaar en denkt met jou en je afdeling mee. Wij staan voor flexibiliteit en kwaliteit. Voor persoonlijk contact met onze relaties, daarom is een open en eerlijke samenwerking de basis. Wij hebben een groot aantal gecertificeerde Robotic Process Automation (RPA) specialisten in dienst die zowel de bedrijfsprocessen in kaart kunnen brengen als technische RPA ondersteuning kunnen verlenen. Coforce heeft veel ervaring opgedaan met uiteenlopende applicaties, systemen en toepassingen bij onze klanten. Met deze kennis en ervaring kunnen wij jouw strategische RPA implementatie ondersteunen.

 

Partners

InnovestIT
Coforce is onderdeel van de InnovestIT groep. Een groep ondernemingen gericht op administratieve lastenverlichting middels automatisering.

iPM Partners
iPM Partners helpt bedrijven integraler te werken waarbij de klant het uitgangspunt is. Wij werken regelmatig met iPM partners samen, waarbij wij uiteraard het robotiseren van eenvoudige werkzaamheden voor onze rekening nemen.

Kofax
Als Certified Platinum Partner van Kofax, is Coforce erkend specialist en implementatie-partner van kofax RPA en Kofax TotalAgility (KTA) platform.


Vraag vrijblijvend advies aan

Nieuwsgierig naar de inzet van een digitale workforce bij u op kantoor? Wij laten graag ons licht op uw situatie schijnen. Stuur ons een bericht en we nemen spoedig contact op.

Bellen tijdens kantooruren kan uiteraard ook via:

0318 648742

Heeft u een vraag of verzoek met betrekking tot media, evenementen, samenwerkingen of schoolopdrachten? Neem dan via deze weg contact met ons op.

 

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent dat we integer en transparant werken met stakeholders. Wij hechten belang aan een harmonieuze combinatie van People Planet Profit. Het staat voor de drie elementen people (onze mensen), planet (onze omgeving) en profit (continuiteit). Wij trachten deze elementen op harmonieuze wijze te combineren en binnen onze interne organisatie vorm geven. Wij streven er continu naar om de publieke MVO-principes na te leven. Het bestuur van de organisatie, mensenrechten, arbeidsomstandigheden, milieu, eerlijke bedrijfsvoering, consumentenzaken en maatschappelijke betrokkenheid zijn de kaders waarlangs wij opereren.
Lees verder

 

Werkgever

Houdt jij van slimmer werken door middel van software- en data-gedreven oplossingen? Heb je ook ervaring met automatisering of robotisering? Dan spreken we je graag. Stuur jouw CV en motivatie naar onze HR Business Partner, Dirk-Jan van Veldhuizen, via djvanveldhuizen@innovestit.com.