Over ons

Coforce is dé RPA-specialistCoforce is gespecialiseerd in Robotic Process Automation en ondersteunt jou graag 
met kennis en begeleiding in
de transitie naar nieuwe en efficiënt
geautomatiseerde samenwerkingsvormen tussen mensen,
processen
en technische systemen.


Neem contact op of  Download brochure

4CEE_header_scroll

 

Wie zijn wij?

Aangenaam kennis te maken! Wij zijn Coforce, onderdeel van 4CEE

In 2017 werd Coforce opgericht. Wij als Coforce geloven dat op het moment dat iedere collega zich kan richten op waarde toevoegende werkzaamheden waar hij of zij goed in is en alle eenvoudige repetitieve taken door robots worden overgenomen, zowel deze collega als de organisatie kan excelleren. 

heestereng

 

CO_Roundtables-3_1

 

Altijd de beste oplossing voor jou

"Samen met de klant kijken hoe we door software in te zetten, ervoor kunnen zorgen dat collega´s alleen nog maar doen waar het écht om draait. Hoe? Door processen in kaart te brengen, te optimaliseren en daar waar mogelijk te automatiseren. Daar krijg ik energie van!"

                                   ~ Nicky Hendriks, Optimalisatie Specialist bij Coforce. 

Waar Coforce voor staat

 

Bij Coforce geloven wij in een mensgerichte aanpak, waarbij ons team van professionals altijd voor je klaar staat en met jou én jouw afdeling mee denkt. Het persoonlijk contact met onze relaties is van groot belang, waarbij wij staan voor flexibiliteit en kwaliteit. 
Het gedreven team van Coforce biedt een schat aan kennis en jarenlange ervaring. 
Centraal in onze werkzaamheden, hoe wij met klanten, partners en elkaar omgaan staan onze kernwaarden, de vier C's van 4CEE.

Continuity

Met onze gespecialiseerde zusterbedrijven vormen wij één solide organisatie. Toegankelijk en ervaren. Met gedreven medewerkers die samen onze klanten de zekerheid bieden dat ze altijd kunnen rekenen op de beste oplossing. En we blijven bouwen aan beter. Omdat we zo verder komen. Vandaag én morgen.

Continuity

Cooperative

We geloven in de kracht van samen om beter te worden. In teamwork om het maximale uit onze mensen en projecten te halen en topresultaten te behalen. We zijn open, blijven innoveren, ontwikkelen en doorgaan. Voor onszelf én onze klanten. Als team of met de hele groep. Totdat we de beste oplossing gevonden of ontwikkeld hebben.

Cooperative

Capable

We werken met de beste mensen. Met de laatst beproefde en bewezen technieken en tools. We staan nooit stil en we blijven onze expertise en vaardigheden continu verder ontwikkelen. Zodat we samen de beste oplossing realiseren. En zo altijd zo relevant, courant en flexibel mogelijk met de markt mee bewegen.

Capable

Committed

We zijn 100% toegewijd. Aan onze projecten, onze klanten én aan elkaar. We zetten waar nodig altijd die extra stap en gaan pragmatisch en gepassioneerd voor de beste oplossing. Voor het beste resultaat. Omdat we niets liever doen dan onze klanten écht tevreden maken.

Committed
CO_Persoonlijk-contact

Persoonlijk contact

Bij Coforce staat persoonlijk contact centraal. Één persoon kijkt mee met het gehele proces van a tot z. 

CO_flexibel

Flexibel

Doordat wij werken met verschillende RPA oplossingen kunnen wij makkelijk schakelen bij verschillende wensen voor verschillende processen. 

CO_probleem-oplossend

Onafhankelijke kennisspecialist

Als coforce kijken wij specifiek hoe het probleem het best opgelost kan worden en werken wij daarbij met de meest passende RPA leverancier voor het probleem. Wij zijn niet afhankelijk van één RPA oplossing. 

CO_mensgericht

Mensgericht 

Wij focussen niet alleen op het verbeteren van de processen, maar besteden ook aandacht aan de medewerkers binnen de organisatie. 

CO_simpel

Simpel

Met de oplossingen van RPA proberen wij de gebruikservaring zo simpel mogelijk te maken. 

CO_puzzel

Onderdeel van 4CEE

Wij zijn onderdeel van 4CEE Group. Een groep bedrijven die zich richt op het automatiseren van administratieve processen. 

co-logos-212

 

Neem contact op  of  Download brochure