Robotic Process Automation


Laat RPA eenvoudig, terugkerend werk uit handen nemen. En geef werknemers ruimte voor meer waardevolle werkzaamheden. 

Neem contact op of  DOWNLOAD WHITEPAPER RPA

Robotic Process Automation ondersteunt bij eenvoudig, terugkerend werk

 

4CEE_header_scroll

 

Administratieve lasten

Veel werk achter een computer is eenvoudig en terugkerend:

  • Het ophalen van facturen in een leveranciersportaal
  • Het uitschrijven van studenten na hun opleiding
  • Het synchroniseren van data tussen applicaties

Het werk is tijdrovend, vaak foutgevoelig, en houdt medewerkers weg van activiteiten waar zij écht van meerwaarde kunnen zijn.

Met Robotic Process Automation worden werknemers ontlast van eenvoudige werkzaamheden. Hierdoor ontstaat er ruimte om taken op te pakken die voor een organisatie waardevoller zijn. 

Eenvoudig en terugkerend werk kunnen administratieve last zijn zonder Robotic Process Automation

Uw digitale workforce


Robotic Process Automation verwijst naar software robots die menselijke acties achter een computer nabootst om bepaalde taken met hogere nauwkeurigheid en snelheid uit te voeren in vergelijking met menselijke prestaties. Denk aan het ophalen en invoeren van data met business software, spreadsheets, websites en communicatie-programma’s.

Daarnaast vermindert deze "digitale workforce" ook de menselijke werklast omdat eenvoudige, repetitieve taken door software robots zelf worden uitgevoerd zonder menselijke tussenkomst.

Software robot als digitale assistent van de werknemer

Waarom niet automatiseren?


Waarom Robotic Process Automation toepassen als processen geautomatiseerd kunnen worden? Het advies is: als automatiseren kan én rendabel is, kies voor automatiseren. En daar ligt dus het speelveld van RPA: veel processen kunnen niet of niet makkelijk worden geautomatiseerd, of het vergt een investering die te duur is of het af moet leggen tegen andere investeringen. Robotisering is systeem-onafhankelijk, belast uw IT afdeling niet, en is goedkoper en veel sneller in te zetten en continu aan te passen.

Persoonlijke digitale ondersteuning dmv rpa

De eerste stappen...


Welke specifieke processen komen in aanmerking voor een digitale workforce. Hoe moeten deze digitale medewerkers worden ingezet? En wie stuurt ze aan? Wat bij automatiseringstrajecten geldt, is ook bij inzet van robotic process automation van kracht: “think big, act small”. 

Robotic Process Automation start met het in kaart brengen van administratieve lasten

Waarom Coforce?


Wij zijn een onafhankelijke kennis- en implementatiepartner van verschillende Robotic Process Automation oplossingen en hebben ervaring met het robotiseren van uiteenlopende administratieve processen bij ondernemingen, instellingen en gemeenten.

Robotic Process Automation leveranciers

co-logos-212

 

Meer weten over Robotic Process Automation?

Neem contact op of DOWNLOAD INSPIRATIEGIDS