Software robots in uw organisatie

Met software robots kunt taken automatiseren die uw medewerkers eerder dagelijks of wekelijks uitvoerden. Software robots kunnen u helpen bepaalde taken binnen uw bedrijf volledig te automatiseren. Dit betekent dat de taken consistent kunnen worden uitgevoerd en dat deze elke keer weer op exact dezelfde manier worden uitgevoerd. De verwachting is dat een groot deel van alle bedrijven en organisaties in Nederland, software robots gaan inzetten. Dit betekent dat onze werkvloer er op korte termijn heel anders uit kan zien doordat functies veranderen en werk meer strategisch van aard wordt. Doordat RPA robots flexibel zijn kunnen ze hoge volumes aan administratieve taken verwerken tijdens piekperiodes. Dat zorgt ervoor dat organisaties veel eenvoudiger kunnen meebewegen met de drukte in de markt. Zo kan een organisatie met toenemende personeelsschaarste snel opschakelen met ‘virtuele medewerkers’.

Robotic Process Automation

Robotic Process Automation (RPA) is de automatisering van op business rules gebaseerde bedrijfsprocessen door middel van een software-applicatie of ‘robot’. Robotic Process Automation (RPA) is niets meer of minder dan een softwarelaag die over de bestaande systemen wordt gelegd en zodanig wordt getraind of ingericht dat het de gegevens die nodig zijn voor het uitvoeren van taken weet te vinden. Software robots kunnen ‘menselijke handelingen’ imiteren. Ze kunnen, -ongeacht de herkomst van data-, gegevensstromen te controleren, structureren, verrijken, valideren (classificeren), opslaan, communiceren of te verzenden. Informatie-gedreven robots zijn efficiënt in het ondersteunen van medewerkers bij administratieve data- en taakverwerking.

Voordelen om software robots in te zetten

  • Software robots werken indien gewenst 24/7 in een consistent tempo;
  • Software robots maken gebruik van algoritmes, waardoor ze zeer accurate output leveren;
  • Informatie-gedreven robots zijn efficiënt in het ondersteunen van medewerkers bij standaard administratieve data- en taakverwerking;
  • Software robots zijn schaalbaar en je kunt ze geheel naar behoefte en tijdsgebonden configureren;
  • Software robots zijn kosteneffectief te budgetteren om het even voor welk proces, de terugverdientijd wordt onmiddellijk inzichtelijk.

Automatiseer repetitief werk

Bevrijd uw medewerkers van taken met een repetitief karakter, zodat ze hun vaardigheden kunnen toepassen op activiteiten die een menselijke inbreng vereisen. Software robots automatiseren de interacties die een gebruiker uitvoert binnen een applicatie of andere gegevensbron.

Snel toe te passen

Het bouwen en implementeren van software robots is een kwestie van dagen aangezien uw bedrijfsbehoeften en prioriteiten continu veranderen.

Operationele efficiëntie

Budgetteer robots als assistentie op de menselijke hulpbronnen. Software robots kunnen de snelheid, verwerkings-intelligentie, efficiëntie en kwaliteit in uw bedrijfsprocessen verbeteren.

Software robots ontwikkelen met Kofax RPA

Het RPA automatiserings- en integratieplatform van Kofax RPA is de snelste en meest efficiënte manier om informatie te verkrijgen, te verbeteren en te leveren uit vrijwel elke applicatie of gegevensbron, inclusief websites en portals, desktop applicaties en Enterprise systemen, zonder dat er enige codering aan te pas hoeft te komen. Informatie dat eerder onbereikbaar was, onbruikbaar of kostbaar is om te integreren is nu gemakkelijk te gebruiken om de productiviteit van medewerkers te verbeteren, inzicht te geven in het besluitvormingsproces en een betere klantenervaring te kunnen leveren.

Nieuws

3 min read

Stijgend ziekteverzuim is slecht nieuws met huidig personeelstekort

In 2022 blijft de trend van ziekteverzuim onder werknemers stijgen. Volgens cijfers van het Centraal Bureau voor de...

6 min read

RPA Goeroe Gerard Hahn over wanneer softwarerobots meeste toegevoegde waarde bieden

In de gloednieuwe rubriek ‘RPA Goeroe’ gaat Coforce in gesprek met RPA specialisten bij onze klanten over hun...

4 min read

Robotiseer tijdrovende P2P processen met RPA

Hoeveel (handmatige) schakels zitten er in jouw Purchase to Pay proces? Hoe groter jouw bedrijf, hoe meer mensen er bij...

 

Wij zijn Coforce

Wij helpen ondernemingen, instituten en overheden met het gebruik van een digital workforce. Met een digital workforce laat u eenvoudig, terugkerend werk achter een computer sneller, goedkoper, foutlozer en 24/7 uitvoeren. Bovendien komt daarmee ruimte vrij voor uw werknemers of collega's om complexer en waardevoller werk te verrichten. 

ONTDEK MEER