Whitepaper

Alles over de technologie en toepassing van RPA om administratieve lasten te verlichten en werknemers ruimte te geven waardevol werk te verrichten. 

Download onze whitepaper

  CO_Whitepaper_RPA_voorkant

   

   Inspiratie nodig?

   RPA leent zich perfect voor het robotiseren van relatief eenvoudige en terugkerende werkzaamheden achter een computer. Dit komt in ieder vakgebied en branche natuurlijk voor. Toch wat inspiratie nodig? 

   Download onze inspiratiegids

    CO_inspiratiegids_voorkant

     

     Resources
     Uitgelichte blog

     Over de overeenkomsten en verschillen tussen robotisering, automatisering en digitalisering. 

     Lees de blog

      coforce-robotisering-automatisering-digitalisering

       

       Brochure

       Over Coforce en onze passie voor automatisering en RPA in het bijzonder. 

       Download onze brochure

        CO_Coforce-corporate-brochure-2-12-2021

         

          

         Software robots in uw organisatie

         Met software robots kunt taken automatiseren die uw medewerkers eerder dagelijks of wekelijks uitvoerden. Software robots kunnen u helpen bepaalde taken binnen uw bedrijf volledig te automatiseren. Dit betekent dat de taken consistent kunnen worden uitgevoerd en dat deze elke keer weer op exact dezelfde manier worden uitgevoerd. De verwachting is dat een groot deel van alle bedrijven en organisaties in Nederland, software robots gaan inzetten. Dit betekent dat onze werkvloer er op korte termijn heel anders uit kan zien doordat functies veranderen en werk meer strategisch van aard wordt. Doordat RPA robots flexibel zijn kunnen ze hoge volumes aan administratieve taken verwerken tijdens piekperiodes. Dat zorgt ervoor dat organisaties veel eenvoudiger kunnen meebewegen met de drukte in de markt. Zo kan een organisatie met toenemende personeelsschaarste snel opschakelen met ‘virtuele medewerkers’.

         Robotic Process Automation

         Robotic Process Automation (RPA) is de automatisering van op business rules gebaseerde bedrijfsprocessen door middel van een software-applicatie of ‘robot’. Robotic Process Automation (RPA) is niets meer of minder dan een softwarelaag die over de bestaande systemen wordt gelegd en zodanig wordt getraind of ingericht dat het de gegevens die nodig zijn voor het uitvoeren van taken weet te vinden. Software robots kunnen ‘menselijke handelingen’ imiteren. Ze kunnen, -ongeacht de herkomst van data-, gegevensstromen te controleren, structureren, verrijken, valideren (classificeren), opslaan, communiceren of te verzenden. Informatie-gedreven robots zijn efficiënt in het ondersteunen van medewerkers bij administratieve data- en taakverwerking.

         Voordelen om software robots in te zetten

         • Software robots werken indien gewenst 24/7 in een consistent tempo;
         • Software robots maken gebruik van algoritmes, waardoor ze zeer accurate output leveren;
         • Informatie-gedreven robots zijn efficiënt in het ondersteunen van medewerkers bij standaard administratieve data- en taakverwerking;
         • Software robots zijn schaalbaar en je kunt ze geheel naar behoefte en tijdsgebonden configureren;
         • Software robots zijn kosteneffectief te budgetteren om het even voor welk proces, de terugverdientijd wordt onmiddellijk inzichtelijk.

         Automatiseer repetitief werk

         Bevrijd uw medewerkers van taken met een repetitief karakter, zodat ze hun vaardigheden kunnen toepassen op activiteiten die een menselijke inbreng vereisen. Software robots automatiseren de interacties die een gebruiker uitvoert binnen een applicatie of andere gegevensbron.

         Snel toe te passen

         Het bouwen en implementeren van software robots is een kwestie van dagen aangezien uw bedrijfsbehoeften en prioriteiten continu veranderen.

         Operationele efficiëntie

         Budgetteer robots als assistentie op de menselijke hulpbronnen. Software robots kunnen de snelheid, verwerkings-intelligentie, efficiëntie en kwaliteit in uw bedrijfsprocessen verbeteren.

         Software robots ontwikkelen met Kofax RPA

         Het RPA automatiserings- en integratieplatform van Kofax Kapow is de snelste en meest efficiënte manier om informatie te verkrijgen, te verbeteren en te leveren uit vrijwel elke applicatie of gegevensbron, inclusief websites en portals, desktop applicaties en Enterprise systemen, zonder dat er enige codering aan te pas hoeft te komen. Informatie dat eerder onbereikbaar was, onbruikbaar of kostbaar is om te integreren is nu gemakkelijk te gebruiken om de productiviteit van medewerkers te verbeteren, inzicht te geven in het besluitvormingsproces en een betere klantenervaring te kunnen leveren.

         Nieuws

         5 min read

         Hoe zet je RPA in Finance processen in als alles al geautomatiseerd is?

         Alles is al geautomatiseerd, waarom zou je dan nog RPA in Finance processen nodig hebben? De perceptie dat je met RPA...

         5 min read

         3 redenen om RPA in finance processen in te zetten als ‘alles al geautomatiseerd is’

         Een controller of accountant heeft als doel ervoor te zorgen dat de cijfers, waarop je je bedrijfsvoering baseert,...

         5 min read

         Hoe automatisering de financiële afdeling helpt de toekomst voorspellen (RPA in Finance)

         Het werk van een financieel professional bestaat voor een groot deel uit een aaneenschakeling van administratieve...

          

         Wij zijn Coforce

         Wij helpen ondernemingen, instituten en overheden met het gebruik van een digital workforce. Met een digital workforce laat u eenvoudig, terugkerend werk achter een computer sneller, goedkoper, foutlozer en 24/7 uitvoeren. Bovendien komt daarmee ruimte vrij voor uw werknemers of collega's om complexer en waardevoller werk te verrichten. 

         ONTDEK MEER