Waarom Coforce


Coforce is een Nederlands familiebedrijf die door middel van robotisering organisaties helpt hun processen te automatiseren en te optimaliseren. 

Meer weten?

Neem contact op  of   Download brochure
4CEE_header_scroll

 

co-logos-222

 

Waarom kies je voor Coforce

En niet voor automatiseren binnen je bestaande systeem?


Robotic Process Automation (RPA) en automatisering sluiten elkaar niet uit, maar kunnen prima samenwerken.

Automatisering werkt robuust en efficient. Maar het loont zich met name voor kernprocessen.

RPA is sneller en systeem onafhankelijker. Dat maakt RPA geschikt voor het uit handen nemen van werkzaamheden waarvoor automatisering te duur of complex is. 

CO_RPA vs Manuel desk with rpa met laptop en robot_02-09-2021

Coforce en RPA leveranciers


Wij hebben de afgelopen jaren ervaren dat de geschiktheid van de verschillende RPA oplossingen in de markt afhangt van de situatie. Daarom voeren we meerdere RPA oplossingen in ons portfolio. 

Wij richten onze energie op het speelveld van procesoptimalisatie en RPA. Uiteraard voor de urgente zaken die bij een opdrachtgever spelen, maar ook met oog voor potentiële zaken.

coforce-rpa-leveranciers-logos
Zij zijn ons expertisecentrum, dat we gebruiken als ‘overflow’ en als het spannend wordt. Dat kost dan een paar consultancy-dagen. Om de technische set-up goed neer te zetten en om wat training te geven aan nieuwe medewerkers. Die beperkte inzet was trouwens in onze situatie ook hun advies: ‘Bouw zoveel mogelijk zelf de kennis op, dan haal je het meest uit dit product’. Dat is inmiddels ook onze ervaring. Binnen onze IT-afdeling valt trouwens ook nog genoeg te automatiseren, en ik ben dan ook benieuwd welke mogelijkheden er met RPA liggen op andere terreinen.”
Heino Kempers
Director ICT, Jan de Rijk Logistics
Al die fysieke robots werkten eigenlijk tegen ons. Medewerkers waren verontrust dat ze vervangen zouden worden. De successen praten zich inmiddels voort. We hebben nu beduidend minder tijd nodig om de mensen mee te krijgen!”
Mariëlle van der Heijden
Global Finance Support Manager, Vanderlande

Méér dan alleen Coforce

Kies je voor Coforce, dan krijg je de kennis en expertise van onze hele groep er in één klap bij.

Coforce is onderdeel van 4CEE, een groep IT-bedrijven die zich allemaal bezighouden met slimme softwareoplossingen om administratieve lasten van organisaties substantieel omlaag te brengen.

Weet je al dat niet alleen de administratieve processen maar ook de financieel processen geoptimaliseerd moeten worden, weten wij dat het prettig is dat dit binnen één groep mogelijk is. Bij specifieke uitdagingen vragen wij een collega uit één van de andere bv's om mee te denken. 

 

4CEE_Logo liggend_4CEE_RGB FC

co-logos-212

 

Neem contact op  of  Download brochure