Whitepaper

Alles over de technologie en toepassing van RPA om administratieve lasten te verlichten en werknemers ruimte te geven waardevol werk te verrichten. 

Download onze whitepaper

  CO_Whitepaper_RPA_voorkant

   

   Inspiratie nodig?

   RPA leent zich perfect voor het robotiseren van relatief eenvoudige en terugkerende werkzaamheden achter een computer. Dit komt in ieder vakgebied en branche natuurlijk voor. Toch wat inspiratie nodig? 

   Download onze inspiratiegids

    CO_inspiratiegids_voorkant

     

     Resources
     Uitgelichte blog

     Over de overeenkomsten en verschillen tussen robotisering, automatisering en digitalisering. 

     Lees de blog

      coforce-robotisering-automatisering-digitalisering

       

       Brochure

       Over Coforce en onze passie voor automatisering en RPA in het bijzonder. 

       Download onze brochure

        CO_Coforce-corporate-brochure-2-12-2021

         

         Waarom Coforce

         Coforce helpt ondernemingen, instellingen en overheden met toepassing en ondersteuning van Robotic Process Automation (RPA). 

         coforce-team

          

         Waarom Coforce

         Bij Coforce geloven wij in een mensgerichte aanpak, zeker in deze tijd van sterk toenemende automatisering van arbeidstaken. Ons team van professionals staat voor u klaar en denkt mee met u en uw afdeling. Wij staan voor flexibiliteit en kwaliteit. Laat software robots het eenvoudige, terugkerende werk doen. Dit gaat sneller, efficiënter en foutloos zodat operational excellence kan worden bereikt door uw bedrijf.

         Persoonlijk contact

         Bij Coforce staat persoonlijk contact voorop, de persoon die de robot bouwt, kijkt met het gehele proces mee. Daarbij kijken wij niet alleen naar de impact die de robot heeft op het proces, maar ook welke impact de inzet van de robot heeft op de werkzaamheden van uw medewerkers. Wij lopen met u het proces van a tot z door. Ook heeft u altijd één contactpersoon die alles voor u regelt.

         Wij zijn niet alleen gefocust op uw organisatie, maar ook op de mensen binnen uw organisatie. Met als doel om ervoor te zorgen dat niet alleen de software goed wordt geïmplementeerd, maar ook de overgang en samenwerking met de robot een succes wordt. Hierdoor kunnen u en uw medewerkers alle voordelen van RPA ervaren.

         Onafhankelijke Partner

         Coforce is een onafhankelijke kennispartner. Hierbij is het natuurlijk een vereiste dat wij een uitstekende RPA specialist zijn. Echter noemen wij ons liever niet alleen een RPA-specialist, maar ook een kennispartner. Wij zullen niet alleen naar het probleem kijken, maar met name ook naar een passende oplossing.

         Wij hebben de afgelopen jaren ervaren dat voor verschillende problemen en wensen, verschillende RPA- oplossingen nodig zijn. Daarom zijn wij niet gefocust op één oplossing, maar zijn wij partner van verschillende RPA leveranciers. Hierdoor kunnen wij als RPA- én kennis-specialist samen met u kijken wat het best bij uw organisatie past. Met deze kennis en ervaring kunnen wij uw strategische RPA implementatie succesvol laten worden.

         MicrosoftTeams-image (17)-1

         MVO

         Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent dat we integer en transparant werken met stakeholders. Wij hechten belang aan een harmonieuze combinatie van People Planet Profit. Het staat voor de drie elementen people (onze mensen), planet (onze omgeving) en profit (continuiteit). Wij trachten deze elementen op harmonieuze wijze te combineren en binnen onze interne organisatie vorm geven. Wij streven er continu naar om de publieke MVO-principes na te leven. Het bestuur van de organisatie, mensenrechten, arbeidsomstandigheden, milieu, eerlijke bedrijfsvoering, consumentenzaken en maatschappelijke betrokkenheid zijn de kaders waarin wij opereren.

         Partners

         4CEE
         Coforce is onderdeel van 4CEE. Een groep ondernemingen gericht op administratieve lastenverlichting middels automatisering. Samen met onze zusterbedrijven bieden wij toegevoegde waarde aan het gehele transactionele en administratieve proces: van inkoopbudget tot inkooporder, van factuurverwerking tot betaling en alle tussenliggende handelingen.

         iPM Partners
         iPM Partners helpt bedrijven integraler te werken waarbij de klant het uitgangspunt is. Wij werken regelmatig met iPM partners samen, waarbij wij uiteraard het robotiseren van eenvoudige werkzaamheden voor onze rekening nemen.

         Werkgever

         Hou jij van slimmer werken door middel van software- en data-gedreven oplossingen? Heb je ook ervaring met automatisering of robotisering? En zou jij graag in een hecht familiebedrijf willen werken? Dan spreken we je graag. Stuur jouw CV en motivatie naar onze HR Business Partner, Dirk-Jan van Veldhuizen, via djvanveldhuizen@innovestit.com.

         Bekijk hier onze huidige vacatures.


         Tijd om te sparren?

         Nieuwsgierig naar de inzet van een digitale workforce bij u op kantoor? Wij laten graag ons licht op uw situatie schijnen. Stuur ons een bericht en we nemen spoedig contact op.

         Bellen tijdens kantooruren kan uiteraard ook via:

         0318 648742

         Heeft u een vraag of verzoek met betrekking tot media, evenementen, samenwerkingen of schoolopdrachten? Neem dan via deze weg contact met ons op.