Live Webinar | 31 mei

Ontdek hoe Robotic Process Automation (RPA) kan worden ingezet om het toenemende personeelstekort op te vangen.

Meld je aan!

  Gerelateerde_content_Webinars_4CEE_531x357
   Inspiratie nodig?

   RPA leent zich perfect voor het robotiseren van relatief eenvoudige en terugkerende werkzaamheden achter een computer. Dit komt in ieder vakgebied en branche natuurlijk voor. Toch wat inspiratie nodig? 

   Download onze inspiratiegids!

    CO_inspiratiegids_voorkant

     

     Whitepaper

     Alles over de technologie en toepassing van RPA om administratieve lasten te verlichten werknemers ruimte te geven waardevol werk te verrichten. 

     Download onze whitepaper!

      CO_Whitepaper_RPA_voorkant

       

       Resources
       Brochure

       Over Coforce en onze passie voor automatisering en RPA in het bijzonder. 

       Download onze brochure!

        CO_Coforce-corporate-brochure-2-12-2021

         

         2 min read

         Met de kracht van zelfstandig en samen uw administratieve lasten verlichten

         Featured Image

         Elke organisatie heeft te maken met administratieve processen. Denk aan  creditmanagement, contracten ondertekenen, gegevensuitwisseling, inkoop van producten voor secundaire bedrijfsactiviteiten en vele andere handmatige en repeterende administratieve handelingen. Processen waar u veel tijd aan kwijt bent, maar eigenlijk helemaal geen tijd aan kwijt wil zijn! Zou het niet mooi zijn om alle financieel administratieve processen te automatiseren, zodat u kunt focussen op wat er écht toe doet?

         De kracht van zelfstandig en samen

         Als groeiende en innovatieve groep IT-bedrijven houden wij ons al jaren bezig met het automatiseren van financieel administratieve backoffice processen. Ooit begonnen met ICreative met het automatiseren van het purchase to pay proces.

         In de loop der jaren hebben we gezien dat er veel processen zijn die weliswaar het purchase-to-pay-proces raken, maar die niet door standaard purchase-to-pay-oplossingen worden geautomatiseerd. Processen die bovendien vaak ook een grote last voor bedrijven vormen.

         Juist die processen zoveel mogelijk automatiseren: dát is onze ambitie. Organisatie helpen om processen te vereenvoudigen, groei te faciliteren en kosten te besparen door hen met slimme oplossingen te ontlasten. Dat doen we niet alleen, samen met Diesis, Easy Systems, ICreative en Stiply vormen wij 4CEE. Wij geloven in de kracht van zelfstandig én samen. Een gebundelde kracht die wij als 4CEE zullen uitdragen

         De kracht van zelfstandig en samen heeft één van onze klanten al ervaren. Hun factuurverwerkingsproces destijds nog op papier is geautomatiseerd met de oplossingen van ICreative, later uitgebreid met contractmanagement. Met hun boekhoudpakket van Unit4, waar een integratie mee gerealiseerd is, konden zij specialistische hulp gebruiken en zij vonden die bij ons zusterbedrijf Diesis die hierin gespecialiseerd is.

         Gedurende deze digitale transformatie kwamen ze diverse handelingen tegen die weliswaar niet direct opvielen, maar toch veelvuldig handmatig worden uitgevoerd achter een beeldscherm. Denk aan het ophalen van gegevens bij een leverancier om deze gegevens vervolgens in een eigen applicatie weer in te voeren. Dit soort handelingen geven vaak net niet voldoende aanleiding om een automatiseringstraject te starten, maar met software robots kunnen deze handelingen wel gerobotiseerd worden. Ons specialisme waarmee wij deze klant konden helpen. 

         Met alle contracten digitaal beheerd in een contractmanagementoplossing kwam ook de vraag om digitale handtekeningen. Een oplossing die Stiply kon leveren, met een eenvoudige applicatie waarmee handtekeningen digitaal gezet kunnen worden en die naadloos integreert met onze oplossingen. 

         One-stop-shop

         Deze klant loopt voorop op het gebied van automatisering; bijgestaan door inmiddels vier bedrijven binnen onze groep. Vanzelfsprekend met het gemak van één aanspreekpunt en met de expertise van alle organisaties erachter. Ieder bedrijf binnen 4CEE werkt vanuit zijn eigen kracht, maar samen excelleren we en vormen we voor klanten een one-stop-shop om administratieve lasten substantieel omlaag te brengen. 

         Lees meer over de kracht van zelfstandig en samen op 4CEE.com.

         Krappe arbeidsmarkt en toch personeelstekort opvangen?

         In elke branche is de krappe arbeidsmarkt voelbaar, maar gemeenten en onderwijs lopen tegen extra uitdagingen aan. Waar gemeenten 'last' hebben van...

         Lees verder

         Kunnen gemeenten en onderwijs het tekort aan personeel oplossen?

         In december 2021 stonden er 387 duizend vacatures open, een nieuw record, terwijl het laagterecord in arbeidsmarktactiviteit eveneens gebroken is....

         Lees verder

         Robotiseren kun je leren; het onderwijs in 2030

         Waar is die docent nou mee bezig? Het had een vraag kunnen zijn van een boze ouder, die vindt dat zijn kind echt wel een niveautje hoger kan. Toch...

         Lees verder