1 min read

Maak kennis met ... Jelle Prins

Maak kennis met ... Jelle Prins

In deze rubriek stellen de collega’s van Coforce zich één voor één aan je voor. Jelle Prins versterkt ons team inmiddels alweer een paar maanden. Hoog tijd dus voor een kennismaking!

 

Jelle is sinds september RPA-consultant bij Coforce, en heeft het daar ontzettend naar z’n zin.

Divers qua opdrachten

“Het kleine team waarin ik werk is heel leuk. Daarnaast zijn de werkzaamheden divers qua opdrachten die ik krijg, omdat het elke keer weer een nieuwe puzzel is. De ene week bouw ik een softwarerobot die WOZ-bezwaren voor een gemeente verwerkt, terwijl ik de week erop bij een school aan tafel zit waar ze toetsresultaten door een robot willen laten verwerken. Die afwisseling maakt dat het werk uitdagend blijft.”

Na het afronden van zijn masteropleiding Data Science aan de Universiteit van Utrecht kwam hij via LinkedIn in contact met onze corporate recruiter Irene van Soest. Hoewel hij nog nooit van RPA had gehoord, leek het hem een interessante uitdaging om bij Coforce aan de slag te gaan. 

Van intake tot oplevering van softwarerobots

“We werken bij Coforce met twee aanbieders van RPA-softwarepakketten, namelijk Kofax en UiPath, waarbij ik me voornamelijk op UiPath focus. Zij zijn de marktleider op gebied van RPA-software met een aantal producten die zich begeven op het gebied van AI. Vanuit mijn achtergrond in Data Science kan ik daar natuurlijk mooi op voortborduren”, vertelt Jelle.

Hij vervolgt: “Alle consultants zijn verantwoordelijk voor het gehele proces, dus de intake van de klant tot aan de oplevering en het onderhoud van de softwarerobots. Dat maakt mijn werk divers, dus het verveelt nooit.”

In zijn vrije tijd is Jelle in Wageningen te vinden, waar hij samenwoont met zijn vriendin. Daar is hij graag sportief bezig, met zo nu en dan een shooter game om even stoom af te blazen.

 

bulb Leestip

Eerder in deze rubriek stelden we Delivery Manager Peter Kok aan je voor. “Ik vind het leuk om samen met de klant en met mijn collega’s te zoeken naar een mooie oplossing waarmee de klant echt geholpen is.” 

>> Maak kennis met Peter Kok

Peter Kok Coforce-1

 

 

UiPath erkend als leider in het Gartner Magic Quadrant voor Process Mining 2024

2 min read

UiPath erkend als leider in het Gartner Magic Quadrant voor Process Mining 2024

Op 2 mei 2024 werd UiPath door Gartner, Inc. erkend als leider in het 2024 Gartner® Magic Quadrant™ voor Process Mining. Deze erkenning onderstreept...

Lees verder
Maak kennis met ... Jelle Prins

2 min read

Maak kennis met ... Jelle Prins

In deze rubriek stellen de collega’s van Coforce zich één voor één aan je voor. Jelle Prins versterkt ons team inmiddels alweer een paar maanden....

Lees verder
Terugblik op Roundtable met gemeenten

3 min read

Terugblik op Roundtable met gemeenten

Op 24 oktober verwelkomde Coforce gemeentemedewerkers vanuit het hele land voor de jaarlijkse Roundtable. Tijdens deze interactieve en inspirerende...

Lees verder