2 min read

Maak kennis met ... Sita Meijer

Maak kennis met ... Sita Meijer

In deze rubriek stellen de collega’s van Coforce zich één voor één aan je voor. Ditmaal neemt marketeer Sita Meijer het podium over van Peter. Zij neemt je mee in de wondere wereld van Google en vertelt over haar rol als Brand Marketeer van Coforce 


Google heeft geen geheimen meer voor Sita. Zij versterkt met haar specialisme in SEO en SEA het centrale marketingteam van de 4CEE-groep, waar Coforce onderdeel van uitmaakt. 
 

Doelgroepen voorzien van relevante informatie 

Ze vertelt: “SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Het is mijn verantwoordelijkheid dat Coforce en de andere 4CEE-bedrijven online vindbaar zijn. Daarvoor is het belangrijk om tussen de Google zoekresultaten te belanden met goede en relevante content voor de lezer. We willen onze doelgroepen goed bedienen en voorzien van de informatie die ze zoeken.” 

SEA is de afkorting van Search Engine Advertising. Sita: “Via Google advertenties bieden we vooral interessante downloads aan. In het geval van Coforce zijn dat bijvoorbeeld whitepapers en inspiratiegidsen met voorbeelden van RPA-toepassingen in een specifieke branche, zoals Finance of het onderwijs.”  

Schakel tussen de business en marketing 

Naast haar rol als SEO- en SEA-expert binnen het centrale marketingteam, is Sita ook Brand Marketeer voor Coforce. Zij vormt de schakel tussen haar marketingcollega’s en de RPA-experts van Coforce en fungeert als aanspreekpunt voor beide partijen. “Zo blijft iedereen goed op de hoogte van elkaar. En weten we bijvoorbeeld zeker dat de marketingactiviteiten aansluiten bij trends, vragen en ontwikkelingen die de consultants en salescollega’s in het werkveld tegenkomen.” 

Ook is Sita betrokken bij het organiseren van events voor Coforce. “Zo hebben we laatst in juni twee live webinars georganiseerd, over RPA voor gemeenten en voor het onderwijs. In september zijn we aanwezig op de conferentie MBO Digitaal en in oktober hosten we een roundtable voor gemeenten.” 

Samen hetzelfde doel nastreven 

Inmiddels is Sita zo'n acht jaar werkzaam in de online marketing, waarvan de laatste anderhalf jaar bij 4CEE. Daarvoor heeft ze twintig jaar gewerkt in de IT bij financiële bedrijven, zoals banken en verzekeringen. Ze vertelt hoe ze in Ede terechtkwam. 

“Toen 4CEE op mijn pad kwam, werd ik meteen aangetrokken door de saamhorigheid en de passie van alle teams om gezamenlijk hetzelfde doel na te streven: mensen ontlasten met administratieve werkzaamheden. Coforce neemt een bijzondere plek in, in dit verhaal. Onze uitdaging is om dat wat niet geautomatiseerd kan worden, toch te automatiseren. Het gaat niet om software die voor één proces of doeleind bedoeld is, maar om maatwerk dat voor allerlei toepassingen gebruikt kan worden.” 

Traktaties tijdens meetings 

Sita houdt enorm van lekker eten en deelt die passie graag met anderen. Het komt dan ook regelmatig voor dat ze tijdens een teamoverleg een traktatie voor iedereen tevoorschijn tovert. “Ik vind het het allerleukst om mensen met iets nieuws kennis te laten maken. Vorig jaar viel de jaarlijkse Q3-meeting, waar alle 120 collega’s van 4CEE aanwezig zijn, in dezelfde week als mijn verjaardag. Toen heb ik voor iedereen spekkoek meegenomen, een heerlijke Indische cake.” 

 

bulb Leestip

Eerder in deze rubriek stelden we Delivery Manager Peter Kok aan je voor. “Ik vind het leuk om samen met de klant en met mijn collega’s te zoeken naar een mooie oplossing waarmee de klant echt geholpen is.” 

>> Maak kennis met Peter Kok

Peter Kok Coforce-1

 

 

Maak kennis met ... Emile Hijdra

3 min read

Maak kennis met ... Emile Hijdra

Deze rubriek, waarin je meer te weten komt over onze collega’s, is inmiddels vaste prik bij Coforce. Ditmaal de beurt aan RPA-consultant Emile Hijdra...

Lees verder
UiPath erkend als leider in het Gartner Magic Quadrant voor Process Mining 2024

2 min read

UiPath erkend als leider in het Gartner Magic Quadrant voor Process Mining 2024

Op 2 mei 2024 werd UiPath door Gartner, Inc. erkend als leider in het 2024 Gartner® Magic Quadrant™ voor Process Mining. Deze erkenning onderstreept...

Lees verder
Maak kennis met ... Jelle Prins

2 min read

Maak kennis met ... Jelle Prins

In deze rubriek stellen de collega’s van Coforce zich één voor één aan je voor. Jelle Prins versterkt ons team inmiddels alweer een paar maanden....

Lees verder