ROBOTIC PROCESS AUTOMATION


Laat eenvoudig werk achter een computer uit handen nemen met Robotic Process Automation (RPA).

Neem contact op  of  Download brochure

 

 

co-logos-222

 

CO_RPA VS Manual work without rpa_02-09-2021

Administratieve lasten


Veel werk achter een computer is eenvoudig en terugkerend:

  • Het ophalen van facturen uit een leveranciersportaal
  • Het uitschrijven van studenten na hun opleiding
  • Het laten uitvoeren van een security audit voor een website

Het werk is tijdrovend, vaak foutgevoelig, en houdt medewerkers weg van activiteiten waar zij van meerwaarde kunnen zijn.

Uw digitale workforce


Robotic Process Automation (RPA) biedt uitkomst. RPA verwijst naar software robots waarmee administratieve werkzaamheden met business software, spreadsheets, websites en communicatie-programma’s uit handen van medewerkers wordt genomen.

Dankzij deze digitale workforce wordt eenvoudig werk goedkoper en komt er voor medewerkers ruimte vrij voor werk dat écht telt.

Duik in de wereld van RPA

 

CO_RPA vs Manuel desk with rpa met laptop en robot_02-09-2021-1

Waarom Coforce


Wij zijn een onafhankelijke kennis- en implementatiepartner van verschillende RPA oplossingen en hebben ervaring met het robotiseren van uiteenlopende administratieve processen bij ondernemingen, instellingen en gemeenten. 

uipath-logo

 

microsoft-Logo

 

kofax-logo

 

De robot als redder in nood: dé oplossing bij het verwerken van diploma’s tijdens piekmomenten

Achter het podium van de diploma-uitreiking schuilt een minder zichtbare, maar desondanks even belangrijk fenomeen: de inspanningen van studentenadministratie die uren, dagen en weken hebben gewerkt aan het verwerken van de diploma's. Hoewel je zou denken dat een proces als diplomaverwerking...

De stille last van de diploma-uitreiking in het onderwijs

Na wekenlang hard te hebben gestudeerd, eindigt het overgrote deel van de studenten uit de examenklassen op het podium, klaar om hun diploma in ontvangst te nemen. Dierbaren en trotse docenten kijken trots toe terwijl één voor één de studenten worden opgeroepen om hun belangrijke papiertje op te...

Robotisering in het onderwijs: efficiënte verwerking van TOA-toetsresultaten

De manier waarop onderwijs wordt ingedeeld, is enorm veranderd in de afgelopen tientallen jaren. Voorheen werd er nog gewerkt met het ouderwetse schoolbord, tegenwoordig wordt er met smartboards gewerkt. Daar waar studenten vroeger nog moesten kunnen hoofdrekenen, wordt nu de nadruk gelegd op het...

Wat doet Coforce


Wij zijn onafhankelijke RPA partner voor organisaties, instellingen en overheden. Wij passen RPA toe in verschillende branches en voor uiteenlopende functies.

Van gedachten wisselen over Robotic Process Automation?

Neem contact op  of  Download brochure

co-logos-212