Whitepaper

Alles over de technologie en toepassing van RPA om administratieve lasten te verlichten en werknemers ruimte te geven waardevol werk te verrichten. 

Download onze whitepaper

  CO_Whitepaper_RPA_voorkant

   

   Inspiratie nodig?

   RPA leent zich perfect voor het robotiseren van relatief eenvoudige en terugkerende werkzaamheden achter een computer. Dit komt in ieder vakgebied en branche natuurlijk voor. Toch wat inspiratie nodig? 

   Download onze inspiratiegids

    CO_inspiratiegids_voorkant

     

     Resources
     Uitgelichte blog

     Over de overeenkomsten en verschillen tussen robotisering, automatisering en digitalisering. 

     Lees de blog

      coforce-robotisering-automatisering-digitalisering

       

       Brochure

       Over Coforce en onze passie voor automatisering en RPA in het bijzonder. 

       Download onze brochure

        CO_Coforce-corporate-brochure-2-12-2021

         

         RPA implementatie

         Snelle terugverdientijd

         Robotic Process Automation (RPA) is een “game changer” en heeft een revolutie teweeggebracht op het gebied van procesoptimalisatie en automatisering. Doordat RPA nauwelijks impact heeft op de bestaande technologie en processen is het relatief snel te implementeren. Daardoor is de terugverdientijd (ROI) kort. In de praktijk zijn terugverdientijden gerealiseerd van minder dan een jaar. Hoewel geen echt harde cijfers zijn te geven omdat elke situatie anders is.

         Verandermanagement

         Een belangrijk aspect bij de invoering is verandermanagement. RPA kan door medewerkers worden ervaren als een kans, maar ook als een bedreiging. Hier dient zorgvuldig mee om te worden gegaan. Niet iedereen zal blij zijn met een ‘virtuele assistent’ die de werkdruk verlicht, maar ook werk overneemt.

         Stappen van implementatie

         Voordat we de RPA software binnen een organisatie starten, beschrijven wij eerst de randvoorwaarden om RPA succesvol te implementeren. We begeleiden medewerkers om de impact van de verandering op het procesverloop te doorgronden en besteden aandacht aan het integreren en beheren van de robot binnen de organisatie. Een goede borging en projectcommunicatie is van groot belang om een RPA implementatie te laten slagen, hiervoor maken we gebruik van ons eigen RPA Maturity Model.

         rpa-implementatie-pilot-640x321

          

         Succesvol eindresultaat

         Om uw team(s) de basisvaardigheden en kennis te verschaffen die nodig zijn om een RPA effectief te kunnen beheren bieden wij een vorm van projectmanagement aan waarbij wij meelopen om de software en de werking daarvan operationeel op te leveren. U houdt de handen aan uw eigen stuur en wij treden op als de IT projectgroep die haar expertise in de benodigde gebieden inzet. Onze experts zijn behept met deze materie passen de projectmanagement principes toe die daar voor staan, maar in een praktisch jasje gestoken waarbij elke vorm van complexiteit in een project wordt opgedeeld in behapbare delen of in beheersbare sub projecten geplaatst worden en uw medewerkers daarin ook weer een leidende rol spelen.

         Wij zien dat organisaties zich in verschillende stadia bevinden als het gaat om RPA kennis en ervaring. Om in te spelen op de behoefte van onze klanten bieden we dan ook verschillende RPA diensten aan:

         • Ontwikkelen van een RPA visie en strategie Inventariseren en selecteren van de juiste processen
         • Bouwen en implementeren van software robots
         • Inrichten van beheer en functionele ondersteuning
         • Opzetten van uw eigen RPA Center of Expertise

         Als certified Global Platinum partner van Kofax, is Coforce erkend specialist en implementatiepartner van het automatiserings- en integratieplatform en het Kofax TotalAgility (KTA) platform.

         Nieuws

         5 min read

         Hoe zet je RPA in Finance processen in als alles al geautomatiseerd is?

         Alles is al geautomatiseerd, waarom zou je dan nog RPA in Finance processen nodig hebben? De perceptie dat je met RPA...

         5 min read

         3 redenen om RPA in finance processen in te zetten als ‘alles al geautomatiseerd is’

         Een controller of accountant heeft als doel ervoor te zorgen dat de cijfers, waarop je je bedrijfsvoering baseert,...

         5 min read

         Hoe automatisering de financiële afdeling helpt de toekomst voorspellen (RPA in Finance)

         Het werk van een financieel professional bestaat voor een groot deel uit een aaneenschakeling van administratieve...

         Wij zijn Coforce

         Wij helpen ondernemingen, instituten en overheden met het gebruik van een digital workforce. Met een digital workforce laat u eenvoudig, terugkerend werk achter een computer sneller, goedkoper, foutlozer en 24/7 uitvoeren. Bovendien komt daarmee ruimte vrij voor uw werknemers of collega's om complexer en waardevoller werk te verrichten. 

         ONTDEK MEER