RPA en Webportals

Het inzetten van Robotic Process Automation (RPA) helpt organisaties sneller en nauwkeuriger processen te verwerken. RPA is namelijk het startpunt van intelligent automatiseren.

Marktinformatie is voor veel bedrijven een cruciale concurrentiefactor geworden. Deze gegevens worden verzameld, geïntegreerd en verspreid over de hele organisatie, wat realtime datagedreven besluitvorming mogelijk maakt.

Met het informatie integratie- en automatiseringsplatform van Kofax Kapow kan kritieke marktinformatie op een snelle en kosteneffectieve manier worden verkregen, geïntegreerd en met beslissers worden gedeeld. Barrières met betrekking tot gegevenstoegang, time-to-value en kosten worden weggenomen met de RPA software.

Data extractie

Hoe vaak moet er niet data opgehaald/gecheckt worden op een externe website or portal?  Een digitale assistent neemt al dat werk uit handen door in te loggen, naar de juiste pagina te gaan en de data ophalen en weer inlezen in uw eigen systeem. Denk aan marktdata, statistische data, concurrentie data, Kamer van Koophandel (KvK) portal, krediet checks, social media. Een digitale assistent kan desnoods ieder uur bepaalde websites/portals monitoren voor updates.

De software robot maakt verbinding met al uw portals om automatisch informatie te verzamelen of te posten. Dat kan op vooraf ingestelde tijden of als onderdeel van een gedefinieerde workflow.

Wilt u weten hoe RPA in de praktijk voor uw organisatie kan werken? Neem contact met ons op.

Elk moment beschikbaar

U kunt de robots op elk moment van de dag (of nacht) inzetten voor het uitvoeren van iedere gewenste bedrijfsapplicatie, en het verzamelen of invoeren van informatie op elke website of web portal. Maar ook te gebruiken voor het raadplegen of het versturen van e-mail en het vullen van Excel sheets. Een RPA robot kan bijvoorbeeld de acties van een gebruiker nabootsen als:

  • Er tussen twee systemen gewerkt dienen te worden (bijv. ERP en CRM)
  • Gegevens kopiëren en plakken vanaf een website of portal
  • Gegevens halen uit en invoeren in een legacy systeem
  • Gegevens verzamelen in een Excel werkblad of database

Nieuws

3 min read

Het verschil tussen unattended en attended RPA

Vanuit de dagelijkse praktijk krijgen we vaak vragen over attended en unattended RPA. Deze twee type RPA oplossingen...

4 min read

Robotic Process Automation: starten, opschalen en uitbreiden

Zoals doorgewinterde IT- en businessprofessionals weten, is digitale transformatie veel meer dan het uitvoeren van een...

5 min read

De robot als redder in nood: dé oplossing bij het verwerken van diploma’s tijdens piekmomenten

Achter het podium van de diploma-uitreiking schuilt een minder zichtbare, maar desondanks even belangrijk fenomeen: de...

 

Wij zijn Coforce

Wij helpen ondernemingen, instituten en overheden met het gebruik van een digital workforce. Met een digital workforce laat u eenvoudig, terugkerend werk achter een computer sneller, goedkoper, foutlozer en 24/7 uitvoeren. Bovendien komt daarmee ruimte vrij voor uw werknemers of collega's om complexer en waardevoller werk te verrichten. 

ONTDEK MEER