De Digitale Workforce

Met een digitale workforce laat u eenvoudig, terugkerend werk achter een computer sneller, goedkoper, foutlozer, transparanter én 24/7 uitvoeren, terwijl er ruimte voor uw collega's vrijkomt om waardevoller werk te verrichten. Blijf per e-mail op de hoogte:

robotic-process-automation

 

coforce-human-workforce

 

 

Zónder digitale workforce

Uw werknemers. Uw collega's. Ze werken productief als ze de ruimte krijgen en creatief als ze een uitdaging krijgen. Maar veel werk dat achter een computer verzet wordt is eenvoudig en repeterend. Dergelijk werk zou idealiter snel en foutloos moeten worden uitgevoerd en niet veel moeten kosten. Eigenschappen waar computers beter in zijn dan mensen. Of beter gezegd:
waar een digitale workforce beter in is.

 

Mét digitale workforce

Met een digitale workforce laat u eenvoudig, terugkerend werk achter een computer sneller, goedkoper, foutlozer, transparanter én 24/7 uitvoeren. Een digitale workforce is bovendien makkelijk en snel op- en af te schalen ten tijde van conjunctuur of piekbelasting. Met een digitale workforce ontstaat er meer ruimte voor uw werknemers of collega's om complexer en waardevoller werk te verrichten.
Maar wat is een digitale workforce eigenlijk?

coforce-digital-workforce

Nieuws

3 min read

Kantoor van de toekomst leunt op softwarerobots

Robots zien we niet alleen terug in onze fabrieken, maar zijn ook steeds vaker terug te vinden op de werkvloer in het...

1 min read

7 Redenen waarom RPA razendsnel terrein wint

Steeds meer bedrijven en gemeenten ontdekken de kracht en trefzekerheid van RPA (Robotic Process Automation). Software...

3 min read

Digitale transformatie vraagt om geoptimaliseerde werkprocessen

Het bedrijfsleven en de publieke organisaties zitten midden in het proces van digitale transformatie. Niet alleen...

coforce-digital-workforce

 

 

De digitale workforce

In basis bestaat de digital workforce uit software robots die informatie collecteren, bewerken, versturen of invoeren via de gebruikersinterface van business software, websites, spreadsheets, portals, databases en communicatieprogramma's. Dezelfde programma's dus waar uw collega's ook mee werken. Deze software robots opereren zelfstandig op basis van instructies die door uw collega's in te voeren zijn. Deze technologie staat bekend als Robotic Process Automation (RPA).

MAAK KENNIS MET RPA

 

Waarom niet automatiseren?

Waarom een digitale workforce inschakelen als processen geautomatiseerd kunnen worden? Het advies is: als automatiseren kan én rendabel is, kies voor automatiseren. En daar ligt dus het speelveld van de digitale workforce: veel processen kunnen niet of niet makkelijk worden geautomatiseerd, of het vergt een investering die te duur is of het af moet leggen tegen andere investeringen. Robotisering is systeem onafhankelijk, belast uw IT afdeling niet, en is daardoor goedkoper en veel sneller in te zetten en continu aan te passen.

automation-versus-rpa

 

projectmanagement-rpa-vergadering

 

 

De eerste stappen...

Welke specifieke processen komen in aanmerking voor een digitale workforce. Hoe moeten deze digitale medewerkers worden ingezet? En wie stuurt ze aan? Wat bij automatiseringstrajecten geldt, is ook bij inzet van de digital workforce van kracht: “think big, act small”, waarbij de "small act" al een positieve business case oplevert. Wij werken regelmatig samen met iPM Partners om het landschap van processen, stakeholders en business software in kaart te brengen, waaruit een projectplan volgt.

MAAK KENNIS MET COFORCE

 


Inspiratiegids

De digitale workforce leent zich perfect voor het robotiseren van relatief eenvoudige en terugkerende werkzaamheden achter een computer. Dit komt in ieder vakgebied en branche natuurlijk voor. Toch wat inspiratie nodig?
Download onze inspiratiegids!

 

coforce-inspiratiegids

 

 

Succesverhalen

coforce-vanderlande

Vanderlande

Vanderlande Industries is de naam achter bagagesystemen op meer dan 600 grote vliegvelden. Een wereldspeler dus, en valutakoersen zijn belangrijk voor ze. Tot twee jaar geleden checkte de afdeling Finance 5x per dag de koers van de Russische roebel op internet en voerde dat in in de eigen systemen. Nu doet een robot dat. 
Lees verder

coforce-ede

Gemeente Ede

De gemeente Ede kent honderden gemeentelijke processen die grotendeels zijn geautomatiseerd. De doorlooptijden van die processen staan vast, maar de verwerkingstijden, dus de tijd waarin ambtenaren inhoudelijk met de zaak bezig zijn, vormen een ander verhaal. Alle reden om een digitale workforce in te zetten. 
Lees verder

coforce-janderijk

De Rijke Logistics

Robotic Process Automation is één van de drie pilaren van de digitaliserings-strategie. Maar als ze een robot kunnen vervangen door system-to-system integratie, dan zullen ze dat zeker doen. Zover is het nog niet. Het logistieke bedrijf met ruim 1.000 voertuigen en meer dan 2.000 internationale klanten laat orders deels door robots verwerken.
Lees verder