Live Webinar | 31 mei

Ontdek hoe Robotic Process Automation (RPA) kan worden ingezet om het toenemende personeelstekort op te vangen.

Meld je aan!

  Gerelateerde_content_Webinars_4CEE_531x357
   Inspiratie nodig?

   RPA leent zich perfect voor het robotiseren van relatief eenvoudige en terugkerende werkzaamheden achter een computer. Dit komt in ieder vakgebied en branche natuurlijk voor. Toch wat inspiratie nodig? 

   Download onze inspiratiegids!

    CO_inspiratiegids_voorkant

     

     Whitepaper

     Alles over de technologie en toepassing van RPA om administratieve lasten te verlichten werknemers ruimte te geven waardevol werk te verrichten. 

     Download onze whitepaper!

      CO_Whitepaper_RPA_voorkant

       

       Resources
       Brochure

       Over Coforce en onze passie voor automatisering en RPA in het bijzonder. 

       Download onze brochure!

        CO_Coforce-corporate-brochure-2-12-2021

         

          

         Webinars

         Met regelmaat delen wij onze kennis met betrekking tot de digitale transformatie van bedrijfsprocessen via webinars. Kijk hieronder voor de actuele agenda.

         Webinar

          

         Agenda

         Vang personeelstekort binnen gemeenten op met een digitale workforce

         31-05-2022 om 11:00 uur

         Je maakt het met software robots mogelijk om het personeelstekort (deels) binnen gemeenten op te vangen. Een digitale workforce die nooit ziek wordt, 24/7 doorwerkt en precies doet wat je vraagt. Een software robot is weliswaar geen medewerker die achter een bureau plaatsneemt, maar een virtuele medewerker die taken uitvoert als een medewerker van vlees en bloed. Taken die door mensen vaak als saai en repeterend worden ervaren en op die manier de 'echte' medewerkers heel goed ondersteunen.

         In dit webinar leggen Hugo Schraders, Senior consultant digital transformation, en Peter Kok, Managing consultant, uit hoe je een digitale workforce kunt inzetten om het (toenemende) personeelstekort binnen gemeenten op te vangen.

         We starten met een korte uitleg over wat Robot Process Automation nou eigenlijk is en hoe de toekomst van software robots eruit ziet.

         Vervolgens schetsen we een beeld van wat robotisering van processen specifiek voor gemeenten kan betekenen. We vullen dit aan met concrete voorbeelden van toepassingsmogelijkheden.

         Dit webinar is live, we bieden dan ook de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

         Vang personeelstekort binnen het onderwijs op met een digitale workforce

         31-05-2022 om 14:00 uur

         Je maakt het met software robots mogelijk om het personeelstekort (deels) binnen het onderwijs op te vangen. Een digitale workforce die nooit ziek wordt, 24/7 doorwerkt en precies doet wat je vraagt. Een software robot is weliswaar geen medewerker die achter een bureau plaatsneemt, maar een virtuele medewerker die taken uitvoert als een medewerker van vlees en bloed. Taken die door mensen vaak als saai en repeterend worden ervaren en op die manier de 'echte' medewerkers heel goed ondersteunen.

         In dit webinar leggen Hugo Schraders, Senior consultant digital transformation, en Peter Kok, Managing consultant, uit hoe je een digitale workforce kunt inzetten om het (toenemende) personeelstekort binnen het onderwijs op te vangen.

         We starten met een korte uitleg over wat Robot Process Automation nou eigenlijk is en hoe de toekomst van software robots eruit ziet.

         Vervolgens schetsen we een beeld van wat robotisering van processen specifiek voor het onderwijs kan betekenen. We vullen dit aan met concrete voorbeelden van toepassingsmogelijkheden.

         Dit webinar is live, we bieden dan ook de mogelijkheid tot het stellen van vragen.