Resources
Inspiratie nodig?

RPA leent zich perfect voor het robotiseren van relatief eenvoudige en terugkerende werkzaamheden achter een computer. Dit komt in ieder vakgebied en branche natuurlijk voor. Toch wat inspiratie nodig? 

Download onze inspiratiegids!

  CO_inspiratiegids_voorkant

   

   Whitepaper

   Alles over de technologie en toepassing van RPA om administratieve lasten te verlichten en werknemers ruimte te geven waardevol werk te verrichten. 

   Download onze whitepaper!

    CO_Whitepaper_RPA_voorkant

     

     Brochure

     Over Coforce en onze passie voor automatisering en RPA in het bijzonder. 

     Download onze brochure!

      CO_Coforce-corporate-brochure-2-12-2021

       

        

       Webinars

       Met regelmaat delen wij onze kennis met betrekking tot de digitale transformatie van bedrijfsprocessen via webinars. Kijk hieronder voor de beschikbare webinars.

       Webinar

        

       Vang personeelstekort op met een digitale workforce

        

       Je maakt het met software robots mogelijk om het personeelstekort op te vangen. Een digitale workforce die nooit ziek wordt, 24/7 doorwerkt en precies doet wat je vraagt. Een software robot is weliswaar geen medewerker die achter een bureau plaatsneemt, maar een virtuele medewerker die taken uitvoert als een medewerker van vlees en bloed. Taken die door mensen vaak als saai en repeterend worden ervaren en op die manier de 'echte' medewerkers heel goed ondersteunen.

        

       In dit webinar* legt Hugo Schraders, Senior consultant digital transformation uit hoe je een digitale workforce kunt inzetten om het (toenemende) personeelstekort op te vangen.

       We starten met een korte uitleg over wat Robot Process Automation is en hoe de toekomst van software robots eruit ziet.

       Vervolgens schetsen we een beeld van wat robotisering van processen kan betekenen. We vullen dit aan met concrete voorbeelden van toepassingsmogelijkheden.

        

       *Dit opgenomen webinar is per direct te bekijken.