Tijd om te sparren?

 

Robotic Process Automation

Met Robotic Process Automation (RPA) laat u eenvoudig, terugkerend werk achter een computer sneller, goedkoper, foutlozer, transparanter én 24/7 uitvoeren.

robotic-process-automation

 

CO_RPA VS Manual work without rpa_02-09-2021

 

 

Administratieve lasten

Veel werk achter een computer is eenvoudig en terugkerend:

  • Het ophalen van facturen in een leveranciersportaal
  • Het uitschrijven van studenten na hun opleiding
  • Het synchroniseren van data tussen applicaties

Het werk is tijdrovend, vaak foutgevoelig, en houdt medewerkers weg van activiteiten waar zij van meerwaarde kunnen zijn.

 

Uw digitale workforce

Robotic Process Automation (RPA) biedt uitkomst. RPA verwijst naar software robots die menselijke acties achter een computer nabootst om bepaalde taken met hogere nauwkeurigheid en snelheid uit te voeren in vergelijking met menselijke prestaties. Denk aan het veelvuldig ophalen en invoeren van data met business software, spreadsheets, websites en communicatie-programma’s.

Daarnaast vermindert deze "digitale workforce" ook de menselijke werklast omdat eenvoudige, repetitieve taken door software robots zelf worden uitgevoerd zonder enige menselijke tussenkomst.

CO_RPA vs Manuel desk with rpa met laptop en robot_02-09-2021-1

CO_inspiratiegids_voorkant

 

Inspiratie nodig?

De digitale workforce leent zich perfect voor het robotiseren van relatief eenvoudige en terugkerende werkzaamheden achter een computer. Dit komt in ieder vakgebied en branche natuurlijk voor. Toch wat inspiratie nodig? Download onze inspiratiegids!

4 min read
Laat je inspireren door wat je kunt robotiseren

Software robots die saai en repeterend werk voor hun rekening nemen. Een ‘digitale collega’ die dergelijke processen 24/7 en 100% accuraat kan uitvoeren, waardoor mensen zich met uitdagender werk...

3 min read
Handmatige administratie versus gerobotiseerde processen

Mensen houden over het algemeen niet van verandering, want ‘we doen het al jaren zo en dat gaat toch prima?’ Maar als je eens goed naar je processen kijkt, gaat het dan echt prima?

Je team werkt...

2 min read
3 grote frustraties van alsmaar terugkerende administratieve processen

Het is weer zover, jij bent aan de beurt voor de verwerking van alle urenregistraties. Een belangrijke, maar tijdrovende en weinig inspirerende taak. Binnen het bedrijf lopen meerdere grootschalige...

 

Waarom niet automatiseren?

Waarom RPA toepassen als processen geautomatiseerd kunnen worden? Het advies is: als automatiseren kan én rendabel is, kies voor automatiseren. En daar ligt dus het speelveld van RPA: veel processen kunnen niet of niet makkelijk worden geautomatiseerd, of het vergt een investering die te duur is of het af moet leggen tegen andere investeringen. Robotisering is systeem-onafhankelijk, belast uw IT afdeling niet, en is goedkoper en veel sneller in te zetten en continu aan te passen.

MAAK KENNIS MET RPA

CO_automation-rpa-desk-08-09-2021.1-01

 

CO_projectmanagement-rpa-vergadering-08-09-2021-01

 

 

De eerste stappen...

Welke specifieke processen komen in aanmerking voor een digitale workforce. Hoe moeten deze digitale medewerkers worden ingezet? En wie stuurt ze aan? Wat bij automatiseringstrajecten geldt, is ook bij inzet van de digital workforce van kracht: “think big, act small”, waarbij de "small act" al een positieve business case oplevert. Wij werken regelmatig samen met iPM Partners om het landschap van processen, stakeholders en business software in kaart te brengen, waaruit een projectplan volgt.

Waarom Coforce

Wij zijn een onafhankelijke kennis- en implementatiepartner van verschillende RPA oplossingen en hebben ervaring met het robotiseren van uiteenlopende administratieve processen bij ondernemingen, instellingen en gemeenten. 

uipath-logo

 

microsoft-Logo

 

kofax-logo

 

WAAROM COFORCE

Vraag advies aan

Nieuwsgierig naar de inzet van een digitale workforce bij u op kantoor? Wij laten graag ons licht op uw situatie schijnen. Stuur ons een bericht en we nemen spoedig contact op.

Bellen tijdens kantooruren kan uiteraard ook via:

0318 648742

Als certified platinum partner van Kofax, is Coforce erkend specialist en implementatiepartner van het automatiserings- en integratieplatform Kapow en het Kofax TotalAgility (KTA) platform. Het bedrijf heeft een groot aantal gecertificeerde Robotic Process Automation (RPA) specialisten in dienst die zowel uw bedrijfsprocessen in kaart kunnen brengen als technische ondersteuning kunnen verlenen.

Wij staan voor u klaar tijdens zowel de RPA implementatie als het beheer of onderhoud. Wij verlenen diensten op meerdere niveaus op het gebied van support en ondersteuning van Kofax. Onze diensten zijn op afstand, on-remote of bij u op locatie, afhankelijk van het type ondersteuning dat u nodig heeft. 

Bel ons op voor directe ondersteuning: +31 (0)318 64 87 42 of e-mail naar support@coforce.nl.

Heeft u een vraag of verzoek met betrekking tot media, evenementen, samenwerkingen of schoolopdrachten? Laat het ons weten.