Live Webinar | 31 mei

Ontdek hoe Robotic Process Automation (RPA) kan worden ingezet om het toenemende personeelstekort op te vangen.

Meld je aan!

  Gerelateerde_content_Webinars_4CEE_531x357
   Inspiratie nodig?

   RPA leent zich perfect voor het robotiseren van relatief eenvoudige en terugkerende werkzaamheden achter een computer. Dit komt in ieder vakgebied en branche natuurlijk voor. Toch wat inspiratie nodig? 

   Download onze inspiratiegids!

    CO_inspiratiegids_voorkant

     

     Whitepaper

     Alles over de technologie en toepassing van RPA om administratieve lasten te verlichten werknemers ruimte te geven waardevol werk te verrichten. 

     Download onze whitepaper!

      CO_Whitepaper_RPA_voorkant

       

       Resources
       Brochure

       Over Coforce en onze passie voor automatisering en RPA in het bijzonder. 

       Download onze brochure!

        CO_Coforce-corporate-brochure-2-12-2021

         

          

         Robotic Process Automation

         Met Robotic Process Automation (RPA) laat u eenvoudig, terugkerend werk achter een computer sneller, goedkoper, foutlozer, transparanter én 24/7 uitvoeren.

         robotic-process-automation

          

         CO_RPA VS Manual work without rpa_02-09-2021

          

          

         Administratieve lasten

         Veel werk achter een computer is eenvoudig en terugkerend:

         • Het ophalen van facturen in een leveranciersportaal
         • Het uitschrijven van studenten na hun opleiding
         • Het synchroniseren van data tussen applicaties

         Het werk is tijdrovend, vaak foutgevoelig, en houdt medewerkers weg van activiteiten waar zij van meerwaarde kunnen zijn.

          

         Uw digitale workforce

         Robotic Process Automation (RPA) biedt uitkomst. RPA verwijst naar software robots die menselijke acties achter een computer nabootst om bepaalde taken met hogere nauwkeurigheid en snelheid uit te voeren in vergelijking met menselijke prestaties. Denk aan het veelvuldig ophalen en invoeren van data met business software, spreadsheets, websites en communicatie-programma’s.

         Daarnaast vermindert deze "digitale workforce" ook de menselijke werklast omdat eenvoudige, repetitieve taken door software robots zelf worden uitgevoerd zonder enige menselijke tussenkomst.

         CO_RPA vs Manuel desk with rpa met laptop en robot_02-09-2021-1

         CO_inspiratiegids_voorkant

          

         Inspiratie nodig?

         De digitale workforce leent zich perfect voor het robotiseren van relatief eenvoudige en terugkerende werkzaamheden achter een computer. Dit komt in ieder vakgebied en branche natuurlijk voor. Toch wat inspiratie nodig? Download onze inspiratiegids!

         3 min read
         Krappe arbeidsmarkt en toch personeelstekort opvangen?

         In elke branche is de krappe arbeidsmarkt voelbaar, maar gemeenten en onderwijs lopen tegen extra uitdagingen aan. Waar gemeenten 'last' hebben van een groot aandeel 55-plussers die de...

         4 min read
         Kunnen gemeenten en onderwijs het tekort aan personeel oplossen?

         In december 2021 stonden er 387 duizend vacatures open, een nieuw record, terwijl het laagterecord in arbeidsmarktactiviteit eveneens gebroken is. Dat personeel moeilijk te krijgen is, is een...

         9 min read
         Robotiseren kun je leren; het onderwijs in 2030

         Waar is die docent nou mee bezig? Het had een vraag kunnen zijn van een boze ouder, die vindt dat zijn kind echt wel een niveautje hoger kan. Toch vragen docenten zich dat zelf ook steeds vaker af,...

          

         Waarom niet automatiseren?

         Waarom RPA toepassen als processen geautomatiseerd kunnen worden? Het advies is: als automatiseren kan én rendabel is, kies voor automatiseren. En daar ligt dus het speelveld van RPA: veel processen kunnen niet of niet makkelijk worden geautomatiseerd, of het vergt een investering die te duur is of het af moet leggen tegen andere investeringen. Robotisering is systeem-onafhankelijk, belast uw IT afdeling niet, en is goedkoper en veel sneller in te zetten en continu aan te passen.

         MAAK KENNIS MET RPA

         CO_automation-rpa-desk-08-09-2021.1-01

          

         CO_projectmanagement-rpa-vergadering-08-09-2021-01

          

          

         De eerste stappen...

         Welke specifieke processen komen in aanmerking voor een digitale workforce. Hoe moeten deze digitale medewerkers worden ingezet? En wie stuurt ze aan? Wat bij automatiseringstrajecten geldt, is ook bij inzet van de digital workforce van kracht: “think big, act small”, waarbij de "small act" al een positieve business case oplevert. Wij werken regelmatig samen met iPM Partners om het landschap van processen, stakeholders en business software in kaart te brengen, waaruit een projectplan volgt.

         Waarom Coforce

         Wij zijn een onafhankelijke kennis- en implementatiepartner van verschillende RPA oplossingen en hebben ervaring met het robotiseren van uiteenlopende administratieve processen bij ondernemingen, instellingen en gemeenten. 

         uipath-logo

          

         microsoft-Logo

          

         kofax-logo

          

         WAAROM COFORCE

         Vraag advies aan

         Nieuwsgierig naar de inzet van een digitale workforce bij u op kantoor? Wij laten graag ons licht op uw situatie schijnen. Stuur ons een bericht en we nemen spoedig contact op.

         Bellen tijdens kantooruren kan uiteraard ook via:

         0318 648742

         Als certified platinum partner van Kofax, is Coforce erkend specialist en implementatiepartner van het automatiserings- en integratieplatform Kapow en het Kofax TotalAgility (KTA) platform. Het bedrijf heeft een groot aantal gecertificeerde Robotic Process Automation (RPA) specialisten in dienst die zowel uw bedrijfsprocessen in kaart kunnen brengen als technische ondersteuning kunnen verlenen.

         Wij staan voor u klaar tijdens zowel de RPA implementatie als het beheer of onderhoud. Wij verlenen diensten op meerdere niveaus op het gebied van support en ondersteuning van Kofax. Onze diensten zijn op afstand, on-remote of bij u op locatie, afhankelijk van het type ondersteuning dat u nodig heeft. 

         Bel ons op voor directe ondersteuning: +31 (0)318 64 87 42 of e-mail naar support@coforce.nl.

         Heeft u een vraag of verzoek met betrekking tot media, evenementen, samenwerkingen of schoolopdrachten? Laat het ons weten.