2 min read

UiPath erkend als leider in het Gartner Magic Quadrant voor Process Mining 2024

UiPath erkend als leider in het Gartner Magic Quadrant voor Process Mining 2024

Op 2 mei 2024 werd UiPath door Gartner, Inc. erkend als leider in het 2024 Gartner® Magic Quadrant™ voor Process Mining. Deze erkenning onderstreept het vermogen van UiPath om bedrijven te helpen bij het optimaliseren en automatiseren van hun processen met behulp van AI. Vooral middelgrote bedrijven kunnen veel voordeel halen uit deze innovatieve oplossingen.

Belang van Process Mining voor middelgrote bedrijven

Voor financiële medewerkers van middelgrote bedrijven biedt process mining waardevolle inzichten in bedrijfsprocessen door gegevens uit verschillende systemen en applicaties te analyseren. UiPath Process Mining maakt gebruik van data uit systemen zoals SAP, Salesforce, ServiceNow en Oracle om de werkelijke processen te onthullen. Dit stelt organisaties in staat om automatiserings- en verbeterpotentieel te identificeren binnen hun end-to-end bedrijfsprocessen.

 

Voordelen van UiPath Process Mining

  1. Efficiëntie en Optimalisatie: Door de werkelijke processen visueel en interactief weer te geven, kunnen gebruikers knelpunten en afwijkingen identificeren. Dit leidt tot acties die gericht zijn op het optimaliseren van werkkapitaal, het verkorten van cyclustijden en het verhogen van de doorvoertijd.

  2. Dynamische taaktoewijzing: UiPath Process Mining biedt dynamische toewijzing van taken aan automatiseringen en mensen op basis van zakelijke gebeurtenissen. Dit verhoogt de succespercentages voor automatisering en digitale transformatie.

  3. Integratie en Connectiviteit: Met meer dan 30 vooraf gebouwde connectors voor gangbare systemen zoals SAP en Salesforce, kunnen bedrijven snel inzichten verkrijgen door overeenkomstige procesmodellen te creëren.

 

Innovaties binnen UiPath

Een van de baanbrekende innovaties van UiPath is UiPath CommPATH. Deze oplossing verwerkt diverse communicatievormen, van transactionele berichten tot complexe verzoeken met meerdere aspecten en contextspecifieke taal. Hierdoor kunnen bedrijven hun processen continu verbeteren en klanttevredenheid verhogen. Bovendien vermindert CommPATH de trainingsinspanning met twee tot drie keer voor dezelfde nauwkeurigheid in vergelijking met traditionele data-annotatie.

 

Veiligheid en Betrouwbaarheid

UiPath biedt een veilige en betrouwbare manier voor bedrijven om hun gegevens met AI-modellen te gebruiken via de UiPath AI Trust Layer. Deze laag zorgt voor robuuste beveiliging, naleving en governance, gekoppeld aan superieure veiligheidsmaatregelen.

 

Praktische Toepassingen

UiPath Process Mining en Communicatie Mining kunnen praktische voordelen bieden voor middelgrote bedrijven door:

  • Het verbeteren van supportprocessen: Door het traceren van de voortgang van supporttickets en het analyseren van interacties tussen servicemedewerkers en klanten, kunnen bedrijven continue verbeteringen doorvoeren.
  • Optimalisatie van klantinteracties: Door inzicht te krijgen in ongestructureerde conversatiedata kunnen bedrijven beter inspelen op klantbehoeften en de klanttevredenheid verhogen.

 

Toewijding aan innovatie en efficiëntie

De erkenning van UiPath als leider in het 2024 Gartner Magic Quadrant voor Process Mining benadrukt hun toewijding aan innovatie en efficiëntie in bedrijfsprocessen. Voor financiële medewerkers in middelgrote bedrijven biedt dit praktische oplossingen om hun digitale transformatie te versnellen en bedrijfsresultaten te verbeteren.

Voor meer informatie over het Gartner rapport en UiPath Process Mining kunt u hier een gratis exemplaar van het rapport downloaden.

 


Bronnen
 
UiPath erkend als leider in het Gartner Magic Quadrant voor Process Mining 2024

2 min read

UiPath erkend als leider in het Gartner Magic Quadrant voor Process Mining 2024

Op 2 mei 2024 werd UiPath door Gartner, Inc. erkend als leider in het 2024 Gartner® Magic Quadrant™ voor Process Mining. Deze erkenning onderstreept...

Lees verder
Maak kennis met ... Jelle Prins

2 min read

Maak kennis met ... Jelle Prins

In deze rubriek stellen de collega’s van Coforce zich één voor één aan je voor. Jelle Prins versterkt ons team inmiddels alweer een paar maanden....

Lees verder
Terugblik op Roundtable met gemeenten

3 min read

Terugblik op Roundtable met gemeenten

Op 24 oktober verwelkomde Coforce gemeentemedewerkers vanuit het hele land voor de jaarlijkse Roundtable. Tijdens deze interactieve en inspirerende...

Lees verder