Whitepaper

Alles over de technologie en toepassing van RPA om administratieve lasten te verlichten en werknemers ruimte te geven waardevol werk te verrichten. 

Download onze whitepaper

  CO_Whitepaper_RPA_voorkant

   

   Inspiratie nodig?

   RPA leent zich perfect voor het robotiseren van relatief eenvoudige en terugkerende werkzaamheden achter een computer. Dit komt in ieder vakgebied en branche natuurlijk voor. Toch wat inspiratie nodig? 

   Download onze inspiratiegids

    CO_inspiratiegids_voorkant

     

     Resources
     Uitgelichte blog

     Over de overeenkomsten en verschillen tussen robotisering, automatisering en digitalisering. 

     Lees de blog

      coforce-robotisering-automatisering-digitalisering

       

       Brochure

       Over Coforce en onze passie voor automatisering en RPA in het bijzonder. 

       Download onze brochure

        CO_Coforce-corporate-brochure-2-12-2021

         

         1 min read

         Maak kennis met ... Nicky Hendriks

         In deze rubriek leer je het team van Coforce beter kennen. Ditmaal stellen we graag onze nieuwste aanwinst aan jullie voor: sales executive Nicky Hendriks.

         Grote kans dat je op den duur te maken zult krijgen met Nicky. In zijn gloednieuwe rol is hij namelijk verantwoordelijk voor het zo goed mogelijk bedienen van de bestaande Coforce-klanten.

         Welke processen zijn inmiddels geautomatiseerd en wat kunnen we nog samen oppakken? Zijn er nieuwe of andere behoeften? Kortom: hoe kunnen we jullie beter van dienst zijn? Daarnaast gaat Nicky op zoek naar nieuwe kansen.  

         In contact

         Om zijn werk goed uit te kunnen voeren, vindt Nicky het belangrijk om in contact te zijn en te blijven. Dat betekent heus niet dat hij elke week gaat bellen om te vragen hoe het gaat. Hij wil er vooral zijn op de momenten dat het nodig is. 

         Elk proces kun je automatiseren

         Voor Coforce en onze relaties is Nicky een nieuw gezicht, maar hij is geen onbekende van de 4CEE-groep. Hiervoor was hij ruim vijf jaar actief bij onze zusterorganisatie Easy Systems, gespecialiseerd in de automatisering van het purchase to pay proces.

         Nu was hij toe aan een nieuwe uitdaging. “Ik wilde breder kijken dan alleen het P2P-proces”, vertelt Nicky. “In feite kun je elk proces binnen een organisatie automatiseren. De mogelijkheden zijn eindeloos en die wil ik graag onderzoeken.”  

         Softwarerobots verwerkt e-mails

         Hij vindt het dan ook leuk om alle verschillende toepassingen van Robotic Process Automation in de praktijk te zien.

         Zo werd Nicky onlangs positief verrast door een softwarerobot die hielp met het verwerken van e-mails. De inkomende mailtjes worden automatisch bij de juiste relatie in het systeem geplaatst. Dat gebeurt op basis van het klant- of relatienummer.

         Daarnaast wordt er ook een taak aangemaakt voor de betreffende medewerker, zodat diegene direct actie kan ondernemen in reactie op de mail. De robot kan ook zelf uitgaande e-mails vanuit het systeem versturen.

         Als het niet over werk gaat…

         Wanneer Nicky niet aan het werk is, is hij te vinden in zijn woonplaats Nijmegen. Daar woont hij samen met zijn partner én met bonuskat Guus. Op zondag staan ze het liefst met z’n tweeën in de keuken om soep te maken. Zijn favoriet? “Alles waar chorizo in zit.” En het ontdekken van nieuwe ingrediënten.

         Maar zijn grootste passie is sport. Dit jaar deed hij onder meer mee aan de marathon van Berlijn en liep hij de Nijmeegse Vierdaagse.