2 min read

Met de kracht van zelfstandig en samen uw administratieve lasten verlichten

Met de kracht van zelfstandig en samen uw administratieve lasten verlichten

Elke organisatie heeft te maken met administratieve processen. Denk aan  creditmanagement, contracten ondertekenen, gegevensuitwisseling, inkoop van producten voor secundaire bedrijfsactiviteiten en vele andere handmatige en repeterende administratieve handelingen. Processen waar u veel tijd aan kwijt bent, maar eigenlijk helemaal geen tijd aan kwijt wil zijn! Zou het niet mooi zijn om alle financieel administratieve processen te automatiseren, zodat u kunt focussen op wat er écht toe doet?

De kracht van zelfstandig en samen

Als groeiende en innovatieve groep IT-bedrijven houden wij ons al jaren bezig met het automatiseren van financieel administratieve backoffice processen. Ooit begonnen met ICreative met het automatiseren van het purchase to pay proces.

In de loop der jaren hebben we gezien dat er veel processen zijn die weliswaar het purchase-to-pay-proces raken, maar die niet door standaard purchase-to-pay-oplossingen worden geautomatiseerd. Processen die bovendien vaak ook een grote last voor bedrijven vormen.

Juist die processen zoveel mogelijk automatiseren: dát is onze ambitie. Organisatie helpen om processen te vereenvoudigen, groei te faciliteren en kosten te besparen door hen met slimme oplossingen te ontlasten. Dat doen we niet alleen, samen met Diesis, Easy Systems, ICreative en Stiply vormen wij 4CEE. Wij geloven in de kracht van zelfstandig én samen. Een gebundelde kracht die wij als 4CEE zullen uitdragen

De kracht van zelfstandig en samen heeft één van onze klanten al ervaren. Hun factuurverwerkingsproces destijds nog op papier is geautomatiseerd met de oplossingen van ICreative, later uitgebreid met contractmanagement. Met hun boekhoudpakket van Unit4, waar een integratie mee gerealiseerd is, konden zij specialistische hulp gebruiken en zij vonden die bij ons zusterbedrijf Diesis die hierin gespecialiseerd is.

Gedurende deze digitale transformatie kwamen ze diverse handelingen tegen die weliswaar niet direct opvielen, maar toch veelvuldig handmatig worden uitgevoerd achter een beeldscherm. Denk aan het ophalen van gegevens bij een leverancier om deze gegevens vervolgens in een eigen applicatie weer in te voeren. Dit soort handelingen geven vaak net niet voldoende aanleiding om een automatiseringstraject te starten, maar met software robots kunnen deze handelingen wel gerobotiseerd worden. Ons specialisme waarmee wij deze klant konden helpen. 

Met alle contracten digitaal beheerd in een contractmanagementoplossing kwam ook de vraag om digitale handtekeningen. Een oplossing die Stiply kon leveren, met een eenvoudige applicatie waarmee handtekeningen digitaal gezet kunnen worden en die naadloos integreert met onze oplossingen. 

One-stop-shop

Deze klant loopt voorop op het gebied van automatisering; bijgestaan door inmiddels vier bedrijven binnen onze groep. Vanzelfsprekend met het gemak van één aanspreekpunt en met de expertise van alle organisaties erachter. Ieder bedrijf binnen 4CEE werkt vanuit zijn eigen kracht, maar samen excelleren we en vormen we voor klanten een one-stop-shop om administratieve lasten substantieel omlaag te brengen. 

Lees meer over de kracht van zelfstandig en samen op 4CEE.com.

Maak kennis met ... Jelle Prins

2 min read

Maak kennis met ... Jelle Prins

In deze rubriek stellen de collega’s van Coforce zich één voor één aan je voor. Jelle Prins versterkt ons team inmiddels alweer een paar maanden....

Lees verder
Terugblik op Roundtable met gemeenten

3 min read

Terugblik op Roundtable met gemeenten

Op 24 oktober verwelkomde Coforce gemeentemedewerkers vanuit het hele land voor de jaarlijkse Roundtable. Tijdens deze interactieve en inspirerende...

Lees verder
Maak kennis met ... Sita Meijer

4 min read

Maak kennis met ... Sita Meijer

In deze rubriek stellen de collega’s van Coforce zich één voor één aan je voor. Ditmaal neemt marketeer Sita Meijer het podium over vanPeter. Zij...

Lees verder