Resources
Inspiratie nodig?

RPA leent zich perfect voor het robotiseren van relatief eenvoudige en terugkerende werkzaamheden achter een computer. Dit komt in ieder vakgebied en branche natuurlijk voor. Toch wat inspiratie nodig? 

Download onze inspiratiegids!

  CO_inspiratiegids_voorkant

   

   Whitepaper

   Alles over de technologie en toepassing van RPA om administratieve lasten te verlichten en werknemers ruimte te geven waardevol werk te verrichten. 

   Download onze whitepaper!

    CO_Whitepaper_RPA_voorkant

     

     Brochure

     Over Coforce en onze passie voor automatisering en RPA in het bijzonder. 

     Download onze brochure!

      CO_Coforce-corporate-brochure-2-12-2021

       

       2 min read

       Met de kracht van zelfstandig en samen uw administratieve lasten verlichten

       Elke organisatie heeft te maken met administratieve processen. Denk aan  creditmanagement, contracten ondertekenen, gegevensuitwisseling, inkoop van producten voor secundaire bedrijfsactiviteiten en vele andere handmatige en repeterende administratieve handelingen. Processen waar u veel tijd aan kwijt bent, maar eigenlijk helemaal geen tijd aan kwijt wil zijn! Zou het niet mooi zijn om alle financieel administratieve processen te automatiseren, zodat u kunt focussen op wat er écht toe doet?

       De kracht van zelfstandig en samen

       Als groeiende en innovatieve groep IT-bedrijven houden wij ons al jaren bezig met het automatiseren van financieel administratieve backoffice processen. Ooit begonnen met ICreative met het automatiseren van het purchase to pay proces.

       In de loop der jaren hebben we gezien dat er veel processen zijn die weliswaar het purchase-to-pay-proces raken, maar die niet door standaard purchase-to-pay-oplossingen worden geautomatiseerd. Processen die bovendien vaak ook een grote last voor bedrijven vormen.

       Juist die processen zoveel mogelijk automatiseren: dát is onze ambitie. Organisatie helpen om processen te vereenvoudigen, groei te faciliteren en kosten te besparen door hen met slimme oplossingen te ontlasten. Dat doen we niet alleen, samen met Diesis, Easy Systems, ICreative en Stiply vormen wij 4CEE. Wij geloven in de kracht van zelfstandig én samen. Een gebundelde kracht die wij als 4CEE zullen uitdragen

       De kracht van zelfstandig en samen heeft één van onze klanten al ervaren. Hun factuurverwerkingsproces destijds nog op papier is geautomatiseerd met de oplossingen van ICreative, later uitgebreid met contractmanagement. Met hun boekhoudpakket van Unit4, waar een integratie mee gerealiseerd is, konden zij specialistische hulp gebruiken en zij vonden die bij ons zusterbedrijf Diesis die hierin gespecialiseerd is.

       Gedurende deze digitale transformatie kwamen ze diverse handelingen tegen die weliswaar niet direct opvielen, maar toch veelvuldig handmatig worden uitgevoerd achter een beeldscherm. Denk aan het ophalen van gegevens bij een leverancier om deze gegevens vervolgens in een eigen applicatie weer in te voeren. Dit soort handelingen geven vaak net niet voldoende aanleiding om een automatiseringstraject te starten, maar met software robots kunnen deze handelingen wel gerobotiseerd worden. Ons specialisme waarmee wij deze klant konden helpen. 

       Met alle contracten digitaal beheerd in een contractmanagementoplossing kwam ook de vraag om digitale handtekeningen. Een oplossing die Stiply kon leveren, met een eenvoudige applicatie waarmee handtekeningen digitaal gezet kunnen worden en die naadloos integreert met onze oplossingen. 

       One-stop-shop

       Deze klant loopt voorop op het gebied van automatisering; bijgestaan door inmiddels vier bedrijven binnen onze groep. Vanzelfsprekend met het gemak van één aanspreekpunt en met de expertise van alle organisaties erachter. Ieder bedrijf binnen 4CEE werkt vanuit zijn eigen kracht, maar samen excelleren we en vormen we voor klanten een one-stop-shop om administratieve lasten substantieel omlaag te brengen. 

       Lees meer over de kracht van zelfstandig en samen op 4CEE.com.

       Zero-day lek "Spring4Shell" actief in Java Spring Framework

       Donderdag 31 maart 2022 is een lek bekend geworden in Java Spring Framework. Op basis hiervan hebben we meteen onderzoek verricht op onze omgevingen...

       Lees verder

       Met de kracht van zelfstandig en samen uw administratieve lasten verlichten

       Elke organisatie heeft te maken met administratieve processen. Denk aan  creditmanagement, contracten ondertekenen, gegevensuitwisseling, inkoop van...

       Lees verder

       Wij zitten er helemaal klaar voor!

       Ede, 21 oktober 2021 – Nog een weekje! Eindelijk kunnen we dan laten zien wat ons nieuwe gezamenlijke uiterlijk wordt. De verrassing is niet alleen...

       Lees verder