Live Webinar | 31 mei

Ontdek hoe Robotic Process Automation (RPA) kan worden ingezet om het toenemende personeelstekort op te vangen.

Meld je aan!

  Gerelateerde_content_Webinars_4CEE_531x357
   Inspiratie nodig?

   RPA leent zich perfect voor het robotiseren van relatief eenvoudige en terugkerende werkzaamheden achter een computer. Dit komt in ieder vakgebied en branche natuurlijk voor. Toch wat inspiratie nodig? 

   Download onze inspiratiegids!

    CO_inspiratiegids_voorkant

     

     Whitepaper

     Alles over de technologie en toepassing van RPA om administratieve lasten te verlichten werknemers ruimte te geven waardevol werk te verrichten. 

     Download onze whitepaper!

      CO_Whitepaper_RPA_voorkant

       

       Resources
       Brochure

       Over Coforce en onze passie voor automatisering en RPA in het bijzonder. 

       Download onze brochure!

        CO_Coforce-corporate-brochure-2-12-2021

         

         KOFAX TOTALAGILITY (KTA)

         Het Smart development platform

         Kofax TotalAgility (KTA) is een samengesteld softwareplatform dat de business kritische bedrijfsprocessen transformeert en vereenvoudigt. Dit vertegenwoordigt informatie-intensieve interacties die een klant, leverancier of partner heeft met een organisatie. Interacties zoals nieuwe klant opnemen, claim verwerking, patiëntervaring, en tal van burgerdiensten bij publieke organisaties. Het resultaat is een duurzaam concurrentievoordeel, voortdurend gereduceerde operationele kosten en tevreden, loyale klanten. Bedrijfsprocessen kunnen op verschillende momenten geïnitieerd worden, zoals een binnenkomend(e) web formulier, e-mail of een document per post. Het Kofax KTA platform biedt alle hulpmiddelen om ieder gewenste trigger te interpreteren, het proces te managen en (handmatig of automatisch) te verwerken in de backend systemen.

         Kenmerken van Kofax Total

         • Een veelzijdig platform: TotalAgility biedt een uniek uitgebreid aanbod aan mogelijkheden in een moderne open architectuur, waardoor klanten kunnen profiteren van het platform in een tempo dat voldoet aan hun leverbehoeften en biedt oplossingen die naast bestaande technologie-investeringen toegepast kunnen worden.
         • Verlaag de bedrijfskosten: TotalAgility vermindert de fouten die bij handmatige verwerking kunnen voorkomen, terwijl de klanttevredenheid en daarmee winstgevendheid van dienstverlening verbeterd.
         • Optimaliseer de klantervaring: Door het leveren van responsieve, dynamische bedrijfsprocessen die zelfbedieningsmodellen optimaliseren, verbetert TotalAgility niet de respons en interactie, maar verbetert de totale klantenervaring.
         • Mobiele toegang: TotalAgility breidt slimme procesinteracties, HTML 5-interfaces en informatie-opnamecapaciteiten uit aan elk mobiel apparaat. De samenwerking tussen uw organisatie en de klant verlegt zich hierbij dus tot in de hand van de klant. Hiermee zal de respons versnelt worden en onnodig tijdverlies verminderen.
         • Integratie met elk systeem: Door eenvoudig te integreren met bestaande systeemdata, levert TotalAgility, zonder de noodzaak van arbeids- en kosten intensieve aanpassingen aan legacy applicaties, directe toegang op informatie die er voor de klant toe doet.

         Nieuws

         3 min read

         Krappe arbeidsmarkt en toch personeelstekort opvangen?

         In elke branche is de krappe arbeidsmarkt voelbaar, maar gemeenten en onderwijs lopen tegen extra uitdagingen aan. Waar...

         4 min read

         Kunnen gemeenten en onderwijs het tekort aan personeel oplossen?

         In december 2021 stonden er 387 duizend vacatures open, een nieuw record, terwijl het laagterecord in...

         9 min read

         Robotiseren kun je leren; het onderwijs in 2030

         Waar is die docent nou mee bezig? Het had een vraag kunnen zijn van een boze ouder, die vindt dat zijn kind echt wel...

          

         Wij zijn Coforce

         Coforce helpt ondernemingen, instellingen en overheden met de toepassing van een digitale workforce. Met een digitale workforce laat u eenvoudig, terugkerend werk achter een computer, sneller, goedkoper, foutlozer en 24/7 uitvoeren, en komt er tevens ruimte vrij voor werknemers om complexer en waardevoller werk te verrichten.

         ONTDEK MEER