Tungsten TotalAgility (voorheen Kofax TotalAgility)

 

Het Smart development platform

Tungsten TotalAgility (voorheen bekend als Kofax TotalAgility of KTA) is een samengesteld softwareplatform dat de business kritische bedrijfsprocessen transformeert en vereenvoudigt. Dit vertegenwoordigt informatie-intensieve interacties die een klant, leverancier of partner heeft met een organisatie. Interacties zoals nieuwe klant opnemen, claim verwerking, patiëntervaring, en tal van burgerdiensten bij publieke organisaties.

Het resultaat is een duurzaam concurrentievoordeel, voortdurend gereduceerde operationele kosten en tevreden, loyale klanten. Bedrijfsprocessen kunnen op verschillende momenten geïnitieerd worden, zoals een binnenkomend(e) web formulier, e-mail of een document per post. Het TotalAgility platform biedt alle hulpmiddelen om ieder gewenste trigger te interpreteren, het proces te managen en (handmatig of automatisch) te verwerken in de backend systemen.

Kenmerken van Tungsten Total Agility

  • Een veelzijdig platform: TotalAgility biedt een uniek uitgebreid aanbod aan mogelijkheden in een moderne open architectuur, waardoor klanten kunnen profiteren van het platform in een tempo dat voldoet aan hun leverbehoeften en biedt oplossingen die naast bestaande technologie-investeringen toegepast kunnen worden.
  • Verlaag de bedrijfskosten: TotalAgility vermindert de fouten die bij handmatige verwerking kunnen voorkomen, terwijl de klanttevredenheid en daarmee winstgevendheid van dienstverlening verbeterd.
  • Optimaliseer de klantervaring: Door het leveren van responsieve, dynamische bedrijfsprocessen die zelfbedieningsmodellen optimaliseren, verbetert TotalAgility niet de respons en interactie, maar verbetert de totale klantenervaring.
  • Mobiele toegang: TotalAgility breidt slimme procesinteracties, HTML 5-interfaces en informatie-opnamecapaciteiten uit aan elk mobiel apparaat. De samenwerking tussen uw organisatie en de klant verlegt zich hierbij dus tot in de hand van de klant. Hiermee zal de respons versnelt worden en onnodig tijdverlies verminderen.
  • Integratie met elk systeem: Door eenvoudig te integreren met bestaande systeemdata, levert TotalAgility, zonder de noodzaak van arbeids- en kosten intensieve aanpassingen aan legacy applicaties, directe toegang op informatie die er voor de klant toe doet.

Nieuws

4 min read

Robotisering helpt gemeente Ede met verwerken van honderden WOZ-bezwaren

De gemeente Ede ontvangt jaarlijks zo’n 1500 tot 2000 bezwaren op de WOZ-waarde. Het team van juridisch medewerkers,...

2 min read

RPA voor personeelszaken: softwarerobot helpt payrollbedrijf

Bij het afhandelen van personeelszaken komen veel administratieve taken om de hoek kijken. Denk aan het bijhouden van...

8 min read

Process Mining: Hoe je bottlenecks uit je proces-spaghetti haalt

Het verbeteren van processen binnen een organisatie begint met het analyseren, inzichtelijk maken en vervolgens...

 

Wij zijn Coforce

Coforce helpt ondernemingen, instellingen en overheden met de toepassing van een digitale workforce. Met een digitale workforce laat u eenvoudig, terugkerend werk achter een computer, sneller, goedkoper, foutlozer en 24/7 uitvoeren, en komt er tevens ruimte vrij voor werknemers om complexer en waardevoller werk te verrichten.

ONTDEK MEER