Center of Excellence

Op basis van onze ervaring hebben we een gestructureerde aanpak voor het oprichten van een RPA Center of Excellence (CoE) ontwikkeld. Met onze op aanpak helpen we organisaties en instellingen met het ontwikkelen van een RPA-routekaart, het opstellen van een pilot, het creëren van een operationeel model, het verzorgen van een goede sturing, het samenstellen van het juiste team en het testen van de oplossing voordat deze wordt geïmplementeerd.

Hoe zet je een RPA Center of Excellence op?

Tegenwoordig speelt geautomatiseerde procesautomatisering, ook wel Robotic Process Automation (RPA) genoemd een belangrijke rol bij het bereiken van bedrijfsdoelstellingen. Aangezien de eerste RPA-implementaties effectief blijken te zijn, moeten bedrijven strategieën definiëren om het concept in de gehele onderneming uit te breiden. Het opzetten van een RPA Center of Excellence (CoE) kan een goede benadering zijn voor een dergelijke inspanning, omdat het bedrijfs-of klantgerichte resultaten rond specifieke aandachtsgebieden stimuleert.

RPA Team

Een intern team binnen uw organisaties kunnen software robots organisaties configureren, ontwerpen, ontwikkelen en ondersteunen. Zij zijn goed op de hoogte van de RPA technologie en de mogelijkheden om documentprocessen te automatiseren en efficiënter te laten werken. De consultants worden ondersteund door het ServiceCenter van Coforce met ervaren medewerkers die uitgebreide kennis hebben van Kofax Kapow.

Nieuws

3 min read

Stijgend ziekteverzuim is slecht nieuws met huidig personeelstekort

In 2022 blijft de trend van ziekteverzuim onder werknemers stijgen. Volgens cijfers van het Centraal Bureau voor de...

6 min read

RPA Goeroe Gerard Hahn over wanneer softwarerobots meeste toegevoegde waarde bieden

In de gloednieuwe rubriek ‘RPA Goeroe’ gaat Coforce in gesprek met RPA specialisten bij onze klanten over hun...

4 min read

Robotiseer tijdrovende P2P processen met RPA

Hoeveel (handmatige) schakels zitten er in jouw Purchase to Pay proces? Hoe groter jouw bedrijf, hoe meer mensen er bij...

 

Wij zijn Coforce

Wij helpen ondernemingen, instituten en overheden met het gebruik van een digital workforce. Met een digital workforce laat u eenvoudig, terugkerend werk achter een computer sneller, goedkoper, foutlozer en 24/7 uitvoeren. Bovendien komt daarmee ruimte vrij voor uw werknemers of collega's om complexer en waardevoller werk te verrichten. 

ONTDEK MEER