Whitepaper

Alles over de technologie en toepassing van RPA om administratieve lasten te verlichten en werknemers ruimte te geven waardevol werk te verrichten. 

Download onze whitepaper

  CO_Whitepaper_RPA_voorkant

   

   Inspiratie nodig?

   RPA leent zich perfect voor het robotiseren van relatief eenvoudige en terugkerende werkzaamheden achter een computer. Dit komt in ieder vakgebied en branche natuurlijk voor. Toch wat inspiratie nodig? 

   Download onze inspiratiegids

    CO_inspiratiegids_voorkant

     

     Resources
     Uitgelichte blog

     Over de overeenkomsten en verschillen tussen robotisering, automatisering en digitalisering. 

     Lees de blog

      coforce-robotisering-automatisering-digitalisering

       

       Brochure

       Over Coforce en onze passie voor automatisering en RPA in het bijzonder. 

       Download onze brochure

        CO_Coforce-corporate-brochure-2-12-2021

         

         Center of Excellence

         Op basis van onze ervaring hebben we een gestructureerde aanpak voor het oprichten van een RPA Center of Excellence (CoE) ontwikkeld. Met onze op aanpak helpen we organisaties en instellingen met het ontwikkelen van een RPA-routekaart, het opstellen van een pilot, het creëren van een operationeel model, het verzorgen van een goede sturing, het samenstellen van het juiste team en het testen van de oplossing voordat deze wordt geïmplementeerd.

         Hoe zet je een RPA Center of Excellence op?

         Tegenwoordig speelt geautomatiseerde procesautomatisering, ook wel Robotic Process Automation (RPA) genoemd een belangrijke rol bij het bereiken van bedrijfsdoelstellingen. Aangezien de eerste RPA-implementaties effectief blijken te zijn, moeten bedrijven strategieën definiëren om het concept in de gehele onderneming uit te breiden. Het opzetten van een RPA Center of Excellence (CoE) kan een goede benadering zijn voor een dergelijke inspanning, omdat het bedrijfs-of klantgerichte resultaten rond specifieke aandachtsgebieden stimuleert.

         RPA Team

         Een intern team binnen uw organisaties kunnen software robots organisaties configureren, ontwerpen, ontwikkelen en ondersteunen. Zij zijn goed op de hoogte van de RPA technologie en de mogelijkheden om documentprocessen te automatiseren en efficiënter te laten werken. De consultants worden ondersteund door het ServiceCenter van Coforce met ervaren medewerkers die uitgebreide kennis hebben van Kofax Kapow.

         Nieuws

         5 min read

         Hoe zet je RPA in Finance processen in als alles al geautomatiseerd is?

         Alles is al geautomatiseerd, waarom zou je dan nog RPA in Finance processen nodig hebben? De perceptie dat je met RPA...

         5 min read

         3 redenen om RPA in finance processen in te zetten als ‘alles al geautomatiseerd is’

         Een controller of accountant heeft als doel ervoor te zorgen dat de cijfers, waarop je je bedrijfsvoering baseert,...

         5 min read

         Hoe automatisering de financiële afdeling helpt de toekomst voorspellen (RPA in Finance)

         Het werk van een financieel professional bestaat voor een groot deel uit een aaneenschakeling van administratieve...

          

         Wij zijn Coforce

         Wij helpen ondernemingen, instituten en overheden met het gebruik van een digital workforce. Met een digital workforce laat u eenvoudig, terugkerend werk achter een computer sneller, goedkoper, foutlozer en 24/7 uitvoeren. Bovendien komt daarmee ruimte vrij voor uw werknemers of collega's om complexer en waardevoller werk te verrichten. 

         ONTDEK MEER