Live Webinar | 31 mei

Ontdek hoe Robotic Process Automation (RPA) kan worden ingezet om het toenemende personeelstekort op te vangen.

Meld je aan!

  Gerelateerde_content_Webinars_4CEE_531x357
   Inspiratie nodig?

   RPA leent zich perfect voor het robotiseren van relatief eenvoudige en terugkerende werkzaamheden achter een computer. Dit komt in ieder vakgebied en branche natuurlijk voor. Toch wat inspiratie nodig? 

   Download onze inspiratiegids!

    CO_inspiratiegids_voorkant

     

     Whitepaper

     Alles over de technologie en toepassing van RPA om administratieve lasten te verlichten werknemers ruimte te geven waardevol werk te verrichten. 

     Download onze whitepaper!

      CO_Whitepaper_RPA_voorkant

       

       Resources
       Brochure

       Over Coforce en onze passie voor automatisering en RPA in het bijzonder. 

       Download onze brochure!

        CO_Coforce-corporate-brochure-2-12-2021

         

         Center of Excellence

         Op basis van onze ervaring hebben we een gestructureerde aanpak voor het oprichten van een RPA Center of Excellence (CoE) ontwikkeld. Met onze op aanpak helpen we organisaties en instellingen met het ontwikkelen van een RPA-routekaart, het opstellen van een pilot, het creëren van een operationeel model, het verzorgen van een goede sturing, het samenstellen van het juiste team en het testen van de oplossing voordat deze wordt geïmplementeerd.

         Hoe zet je een RPA Center of Excellence op?

         Tegenwoordig speelt geautomatiseerde procesautomatisering, ook wel Robotic Process Automation (RPA) genoemd een belangrijke rol bij het bereiken van bedrijfsdoelstellingen. Aangezien de eerste RPA-implementaties effectief blijken te zijn, moeten bedrijven strategieën definiëren om het concept in de gehele onderneming uit te breiden. Het opzetten van een RPA Center of Excellence (CoE) kan een goede benadering zijn voor een dergelijke inspanning, omdat het bedrijfs-of klantgerichte resultaten rond specifieke aandachtsgebieden stimuleert.

         RPA Team

         Een intern team binnen uw organisaties kunnen software robots organisaties configureren, ontwerpen, ontwikkelen en ondersteunen. Zij zijn goed op de hoogte van de RPA technologie en de mogelijkheden om documentprocessen te automatiseren en efficiënter te laten werken. De consultants worden ondersteund door het ServiceCenter van Coforce met ervaren medewerkers die uitgebreide kennis hebben van Kofax Kapow.

         Nieuws

         3 min read

         Krappe arbeidsmarkt en toch personeelstekort opvangen?

         In elke branche is de krappe arbeidsmarkt voelbaar, maar gemeenten en onderwijs lopen tegen extra uitdagingen aan. Waar...

         4 min read

         Kunnen gemeenten en onderwijs het tekort aan personeel oplossen?

         In december 2021 stonden er 387 duizend vacatures open, een nieuw record, terwijl het laagterecord in...

         9 min read

         Robotiseren kun je leren; het onderwijs in 2030

         Waar is die docent nou mee bezig? Het had een vraag kunnen zijn van een boze ouder, die vindt dat zijn kind echt wel...

          

         Wij zijn Coforce

         Wij helpen ondernemingen, instituten en overheden met het gebruik van een digital workforce. Met een digital workforce laat u eenvoudig, terugkerend werk achter een computer sneller, goedkoper, foutlozer en 24/7 uitvoeren. Bovendien komt daarmee ruimte vrij voor uw werknemers of collega's om complexer en waardevoller werk te verrichten. 

         ONTDEK MEER