Whitepaper

Alles over de technologie en toepassing van RPA om administratieve lasten te verlichten en werknemers ruimte te geven waardevol werk te verrichten. 

Download onze whitepaper

  CO_Whitepaper_RPA_voorkant

   

   Inspiratie nodig?

   RPA leent zich perfect voor het robotiseren van relatief eenvoudige en terugkerende werkzaamheden achter een computer. Dit komt in ieder vakgebied en branche natuurlijk voor. Toch wat inspiratie nodig? 

   Download onze inspiratiegids

    CO_inspiratiegids_voorkant

     

     Resources
     Uitgelichte blog

     Over de overeenkomsten en verschillen tussen robotisering, automatisering en digitalisering. 

     Lees de blog

      coforce-robotisering-automatisering-digitalisering

       

       Brochure

       Over Coforce en onze passie voor automatisering en RPA in het bijzonder. 

       Download onze brochure

        CO_Coforce-corporate-brochure-2-12-2021

         

         1 min read

         Procesautomatisering biedt concurrentievoordeel

         Forrester noemt automatisering ‘een van de meest ingrijpende en ontwrichtende krachten in de geschiedenis van de mensheid’, eraan toevoegend dat ‘bedrijven die automatisering beheersen hun industrieën zullen domineren.’

         In plaats van medewerkers te vervangen door software robots, zien we dat organisaties het type en de hoeveelheid van administratief werk verplaatsen wat medewerkers kunnen doen. De toekomst van het werk is een combinatie van geautomatiseerde procesautomatisering (RPA), kunstmatige intelligentie (AI) en medewerkers om een ​​intelligent personeelsbestand te creëren.

         Drie manieren waarop geautomatiseerde procesautomatisering een concurrentievoordeel creëert

         1.      RPA verbetert de productiviteit van mens en organisatie

         Er is meer werk bij organisaties dan medewerkers die het werk moeten verrichten, waardoor hele afdelingen achterop raken bij administratieve routinetaken. In deze tijd is het erg lastig om nieuwe medewrkers werven om de drukte op te vangen of belangrijke bedrijfsprocessen uit te besteden door middel van outsourcing. Software robots kunnen deze capaciteit, productiviteit en servicemogelijkheden aan uw organisatie toevoegen.

         RPA automatiseert de anders dure, foutgevoelige handmatige taken en maakt medewerkers weer vrij  om “denkwerk” uit te voeren waarvoor emotionele intelligentie en empathie vereist zijn.

         2.      RPA helpt het risico’s te beperken

         Als uw organisatie gereguleerde procedures of eenvoudig routine-administratie afhandelt, voert u waarschijnlijk veel processen handmatig en reactief uit, waardoor fouten achteraf verholpen moet worden.

         Door tijdrovende compliantietaken te automatiseren, zoals verificaties, updates van regelgeving, rapportage of meldingen, kan een virtuele medewerker de nalevingskosten verlagen en een risicovolle procedure omzetten in een goed geoliede machine.

         3.      RPA maakt menselijk potentieel vrij

         Een goede klantervaring omvat eenvoudige zelfbediening, razendsnelle respons en directe toegang tot de juiste informatie. RPA maakt dit mogelijk door de handelingen te automatiseren en te versnellen. RPA stelt uw medewerkers in staat om direct de informatie te bieden die zij nodig hebben.

         Britse Telegraph’s Business Reporter praat in onderstaande video met Dermot McCauley, Product Marketing bij Kofax over de toekomst van het werk en artificial intelligence.

         Bron: Telegraph

         rpa in finance processen

         Hoe zet je RPA in Finance processen in als alles al geautomatiseerd is?

         Alles is al geautomatiseerd, waarom zou je dan nog RPA in Finance processen nodig hebben? De perceptie dat je met RPA weinig bereikt als processen...

         Lees verder
         rpa in geautomatiseerde Finance processen

         3 redenen om RPA in finance processen in te zetten als ‘alles al geautomatiseerd is’

         Een controller of accountant heeft als doel ervoor te zorgen dat de cijfers, waarop je je bedrijfsvoering baseert, kloppen. Om dit voor mekaar te...

         Lees verder
         automatisering helpt finance toekomst voorspellen

         Hoe automatisering de financiële afdeling helpt de toekomst voorspellen (RPA in Finance)

         Het werk van een financieel professional bestaat voor een groot deel uit een aaneenschakeling van administratieve taken. Facturen controleren en...

         Lees verder