Whitepaper

Alles over de technologie en toepassing van RPA om administratieve lasten te verlichten en werknemers ruimte te geven waardevol werk te verrichten. 

Download onze whitepaper

  CO_Whitepaper_RPA_voorkant

   

   Inspiratie nodig?

   RPA leent zich perfect voor het robotiseren van relatief eenvoudige en terugkerende werkzaamheden achter een computer. Dit komt in ieder vakgebied en branche natuurlijk voor. Toch wat inspiratie nodig? 

   Download onze inspiratiegids

    CO_inspiratiegids_voorkant

     

     Resources
     Uitgelichte blog

     Over de overeenkomsten en verschillen tussen robotisering, automatisering en digitalisering. 

     Lees de blog

      coforce-robotisering-automatisering-digitalisering

       

       Brochure

       Over Coforce en onze passie voor automatisering en RPA in het bijzonder. 

       Download onze brochure

        CO_Coforce-corporate-brochure-2-12-2021

         

         Nieuwe uitgave Digitale Onderwijsassistent

         Elk jaar beter presteren in de ogen van studenten, leerlingen en medewerkers en andere betrokkenen. Natuurlijk wilt u dat met uw onderwijsorganisatie. Maar de werkelijkheid is weerbarstiger.

         De mensen op uw werkvloer ervaren hoge werkdruk en ze voelen zich niet altijd verbonden met de onderwijsinstelling waarvoor ze werken.

         Processen en administratieve handelingen in verschillende systemen vinden versnipperd plaats. Vaak zijn dit niet efficiënte of doelgerichte handelingen.

         Om de administratieve werkdruk te verlagen en meer tijd vrij te maken aan het onderwijs zelf, hebben wij in samenwerking met iPM Partners de Digitale Onderwijsassistent ontwikkeld. De nieuwe brochure kunt u hier direct downloaden.