Whitepaper

Alles over de technologie en toepassing van RPA om administratieve lasten te verlichten en werknemers ruimte te geven waardevol werk te verrichten. 

Download onze whitepaper

  CO_Whitepaper_RPA_voorkant

   

   Inspiratie nodig?

   RPA leent zich perfect voor het robotiseren van relatief eenvoudige en terugkerende werkzaamheden achter een computer. Dit komt in ieder vakgebied en branche natuurlijk voor. Toch wat inspiratie nodig? 

   Download onze inspiratiegids

    CO_inspiratiegids_voorkant

     

     Resources
     Uitgelichte blog

     Over de overeenkomsten en verschillen tussen robotisering, automatisering en digitalisering. 

     Lees de blog

      coforce-robotisering-automatisering-digitalisering

       

       Brochure

       Over Coforce en onze passie voor automatisering en RPA in het bijzonder. 

       Download onze brochure

        CO_Coforce-corporate-brochure-2-12-2021

         

         2 min read

         Kofax RPA 10.4 met Process Discovery en Robotic Lifecycle Management

         Kofax bouwt voort op zijn robuuste, intelligente automatiseringsoplossing met de Kofax RPA 10.4 versie. De nieuwste versie van de Kofax RPA-oplossing (voorheen bekend als Kofax Kapow) omvat nu automatische ‘Process Discovery’ en Robotic Lifecycle Management. Momenteel is Kofax de enige leverancier die intelligent automation binnen Robotic Process Automation (RPA) levert om te voldoen aan de automatiseringsambities van ondernemingen.

         Huidige Kofax RPA klanten profiteren van het feit dat Kofax de enige RPA-oplossing in de markt is wat Document Automation, RPA en Process Orchestration  in één softwareoplossing combineert. “Kofax RPA automatiseert een breed scala aan digitale transformatie en – informatie intensieve processen in de front- en backoffice-activiteiten”, aldus Chris Huff, Chief Strategy Officer bij Kofax. “Deze nieuwste versie stelt gebruikers in staat om intelligente robots te ontwerpen en in te zetten waarbij gebruik wordt gemaakt met ingebouwde intelligent automation om zelfstandig functies uit te voeren zoals het herkennen, classificeren en, -indien nodig-, het omzetten van ongestructureerde gegevens in gestructureerde formaten. Kofax RPA-robots werken naadloos samen met desktopsoftware, traditionele bedrijfs- en browser gebaseerde systemen en websites. Dit doet de applicatie door data te aggregeren, om te zetten in bruikbare informatie, systeemreacties te triggeren en te communiceren met andere toepassingen”.

         Process Discovery

         Process Discovery registreert automatisch bedrijfsprocessen en brengt alle acties in kaart. Daarnaast  analyseert het onderdeel menselijke interacties die via de desktop of andere applicaties en websites wordt uitgevoerd. Het geeft inzicht in bestaande processen en taken en helpt bij het identificeren van repetitieve manuele taken die door RPA-robots kunnen worden uitgevoerd.

         Joost Dorrestijn, Managing Consultant bij Coforce licht de nieuwe toevoeging in de RPA software toe: “Dit betekent dat gebruikers in staat wordt gesteld om alle processtappen te kunnen zien binnen een proces, ook wel Process Mining genoemd. Process mining richt zich op de data binnen processen. Door het extraheren van data uit IT-systemen geeft process mining een exact beeld van hoe een bepaald proces functioneert. Deze informatie gebruikt men weer voor het verbeteren van de processen. Waar zitten bottlenecks? Waar worden deze door veroorzaakt? Welke onverwachte handelingen worden verricht en klopt de volgorde van de handelingen wel? Door deze data te verkrijgen kun je dus processen verder optimaliseren en gaat dus de efficiency met sprongen vooruit.”

         Voordelen van Process Discovery in combinatie met Robotic Process Automation zijn onder andere:

         • Complexe processen en applicaties in kaart brengen voor het ontwerpproces van RPA-robots.
         • RPA-robots sneller en nauwkeuriger ontwerpen met volumetrische en exceptionele analyse van procespaden.
         • Procesdetectie die de interacties tussen gebruikers vastlegt en registreert zonder dat dit gevolgen heeft voor de dagelijkse bedrijfsvoering.

         Robot Lifecycle Management

         Geïntegreerde standaard op basis van het Git Version Control System (VCS) voor het beheer van enkele implementaties tot duizenden RPA-robots. VCS helpt bij het beheren van robots waaronder (deel)procesfragmenten, -bronnen en -schema’s. Het synchroniseert de verschillende beheersystemen, zoals ontwikkel-, test-, acceptatie- en productieomgevingen (OTAP-straat).

         Hiermee is het mogelijk:

         • Om geconsolideerd en bedrijfsbrede robotbeheer binnen één beheerconsole uit te voeren voor een maximale ROI.
         • Verschillende robotversies te vergelijken om afwijkingen op te sporen. Hiermee wordt de tijd die nodig is voor het oplossen van problemen aanzienlijk verkort.
         • Gerobotiseerde processen onderling vergelijken, variaties te identificeren, overlappingen te elimineren en applicatieconflicten voorkomen voordat deze robots worden ingezet.