Whitepaper

Alles over de technologie en toepassing van RPA om administratieve lasten te verlichten en werknemers ruimte te geven waardevol werk te verrichten. 

Download onze whitepaper

  CO_Whitepaper_RPA_voorkant

   

   Inspiratie nodig?

   RPA leent zich perfect voor het robotiseren van relatief eenvoudige en terugkerende werkzaamheden achter een computer. Dit komt in ieder vakgebied en branche natuurlijk voor. Toch wat inspiratie nodig? 

   Download onze inspiratiegids

    CO_inspiratiegids_voorkant

     

     Resources
     Uitgelichte blog

     Over de overeenkomsten en verschillen tussen robotisering, automatisering en digitalisering. 

     Lees de blog

      coforce-robotisering-automatisering-digitalisering

       

       Brochure

       Over Coforce en onze passie voor automatisering en RPA in het bijzonder. 

       Download onze brochure

        CO_Coforce-corporate-brochure-2-12-2021

         

         2 min read

         De eerste implementatie stappen

         We zien vaak dat organisaties overtuigd zijn na een pilot of proof-of-concept als het gaat om de mogelijkheden van Robotic Process Automation (RPA) en de inzet van software robots. In de eigen omgeving is duidelijk welke toegevoegde waarde software robots kunnen leveren. Maar ook hoe het de medewerkers kan ondersteunen in de uitoefening van de functie.

         Zorgvuldige analyse noodzakelijk

         Het succes van Robotic Process Automation (RPA) wordt bepaald door een goede executie van het implementatieproces. Het zorgvuldig analyseren van processen is een goed begin. Welke (deel)processen zijn goed gestructureerd en gedocumenteerd dat ze succesvol zullen zijn? Zo’n proces kent dus, verhoudingsgewijs, een laag percentage uitzonderingen. Ons advies hierin is om te starten met eenvoudige processen die digitaal zijn vastgelegd.

         Snelle Return on Investment

         Voor ons is het belangrijk dat uw RPA-omgeving voldoet aan uw verwachtingen op het gebied van return on investment, functionaliteit en efficiency. Wij maken gebruik van Best Practises voor de implementatie van onze projecten. Op deze wijze profiteert u van de kennis en ervaring die wij hebben opgedaan in soortgelijke projecten. Binnen de implementatie werken we agile en met milestones. Deze worden voortdurend geëvalueerd om er zeker van  te zijn dat het project volgens planning verloopt. Continu werken we met benchmarking. Ervaringen van onze klanten geven u inzicht in de best mogelijke performance van uw oplossing.

         Vergeet niet de medewerker

         Medewerkers leveren de input voor de inzet van RPA en zullen dus nauw betrokken moeten worden. Dat bereik je alleen als de noodzaak tot verandering duidelijk is en er een goed plan voor duurzame inzetbaarheid van medewerkers ligt. Lees ook onze tips over het succesvol implementeren van RPA in uw organisatie.

         De software van Kofax Kapow is eenvoudig genoeg om zonder programmering robots te bouwen en activeren maar wij verzorgen graag een gedegen training van alle ins/outs van de software. Zo leert de beheerder van de gerobotiseerde processen alles over de RPA-tool. Met deze kennis in huis bespaart u veel tijd en geld door de effectievere en bredere inzet van het Kofax platform.

         Net dat ene stapje meer

         Minstens zo belangrijk als goed werkende software is goede en passende dienstverlening. Onze dienstverlening aan u kenmerkt zich dan ook door een betrokken houding en pragmatische insteek. Samen gaan we voor het beste resultaat! Als Premium partner van Kofax Kapow hebben wij gecertificeerde consultants in dienst die samen met u aan de slag gaan. Nadat u samen met ons het implementatieproject volbracht heeft en de software in gebruik is genomen, draagt onze RPA consultant het project over aan ons Certified Servicecenter. Dit team waarborgt een optimale werking tijdens de beheerfase.

         Kortom, Bij Coforce nemen graag dat ene stapje meer…

          

         Ontvang alle updates rondom RPA

          
          
         rpa in finance processen

         Hoe zet je RPA in Finance processen in als alles al geautomatiseerd is?

         Alles is al geautomatiseerd, waarom zou je dan nog RPA in Finance processen nodig hebben? De perceptie dat je met RPA weinig bereikt als processen...

         Lees verder
         rpa in geautomatiseerde Finance processen

         3 redenen om RPA in finance processen in te zetten als ‘alles al geautomatiseerd is’

         Een controller of accountant heeft als doel ervoor te zorgen dat de cijfers, waarop je je bedrijfsvoering baseert, kloppen. Om dit voor mekaar te...

         Lees verder
         automatisering helpt finance toekomst voorspellen

         Hoe automatisering de financiële afdeling helpt de toekomst voorspellen (RPA in Finance)

         Het werk van een financieel professional bestaat voor een groot deel uit een aaneenschakeling van administratieve taken. Facturen controleren en...

         Lees verder