Live Webinar | 31 mei

Ontdek hoe Robotic Process Automation (RPA) kan worden ingezet om het toenemende personeelstekort op te vangen.

Meld je aan!

  Gerelateerde_content_Webinars_4CEE_531x357
   Inspiratie nodig?

   RPA leent zich perfect voor het robotiseren van relatief eenvoudige en terugkerende werkzaamheden achter een computer. Dit komt in ieder vakgebied en branche natuurlijk voor. Toch wat inspiratie nodig? 

   Download onze inspiratiegids!

    CO_inspiratiegids_voorkant

     

     Whitepaper

     Alles over de technologie en toepassing van RPA om administratieve lasten te verlichten werknemers ruimte te geven waardevol werk te verrichten. 

     Download onze whitepaper!

      CO_Whitepaper_RPA_voorkant

       

       Resources
       Brochure

       Over Coforce en onze passie voor automatisering en RPA in het bijzonder. 

       Download onze brochure!

        CO_Coforce-corporate-brochure-2-12-2021

         

         1 min read

         Alles schreeuwt om aandacht: wáár begin je in vredesnaam?

         Featured Image

         De nieuwe Europese wet AVG die volgend jaar van kracht wordt. Actueel thema blockchain. Hackers die steeds professioneler aanvallen. Die verouderde ERP-applicatie. De mogelijkheden van big data. Werken vanuit de cloud. En oja, dan was er ook nog iets met het nut van robots op de werkvloer. Je zou van minder keuzes stress krijgen…

         Overvloed aan informatie

         De manager anno nu wordt vanuit allerlei kanten overdonderd door informatie over belangrijke zaken die hij liever gisteren dan vandaag op moet pakken. Náást zijn gewone werk uiteraard. En dat is, zeker nu tegen het einde van het jaar, niet altijd even gemakkelijk in de hectiek die er continu heerst. Hoe weet je nu welk onderwerp écht voorrang moet krijgen? En hoe pak je dat dan aan, zonder dat het meteen weken werk met zich meebrengt?

         Kleine stappen, groot resultaat

         Ik raad mensen aan om de theoretische berg niet te groot te maken: neem uit het enorme aanbod van het onderwerpen dat dagelijks voorbij komt precies dátgene voor dat u direct meer ruimte gaat opleveren. In geld, mensen, tijd of het juridisch goed geregeld hebben. Dat laatste geldt bijvoorbeeld voor de AVG: de nieuwe Europese privacywet die volgend jaar mei van kracht wordt. Kiest u bijvoorbeeld voor procesverbetering, wat onder meer kan door inzet van Robotic Process Automation (RPA), zet dan steeds stap voor stap. Waar het automatiseren van processen flink in de kosten kan lopen, kun je RPA introduceren in kleine stappen, met flexibele teams waardoor het goedkoper en sneller is.

         RPA geschikt voor Agile

         RPA is een omgeving die zich bij uitstek leent voor een agile aanpak. Start met kleine teams, kleine stappen, hoge snelheid. Begin klein, boek snel succesjes, ga naar de volgende stap.Ook kleine stappen kunnen immers groot resultaat geven. Bijvoorbeeld omdat er op korte termijn méér gedaan kan worden met minder mensen. Of omdat er minder fouten worden gemaakt, doordat digitale arbeidskrachten, de software robots, het werk overnemen. Of omdat er meer continuiteit ontstaat door een lager ziekteverzuim, omdat software nu eenmaal altijd werkt.

         Oók in de herfst waarin half Nederland zich met griep enkele dagen ziek meldt. Wat ik maar zeggen wil: kies voor concreet resultaat en besef dat kleine veranderingen snel grote besparingen op kunnen leveren. Belt u me even als u vragen heeft?

          

         Krappe arbeidsmarkt en toch personeelstekort opvangen?

         In elke branche is de krappe arbeidsmarkt voelbaar, maar gemeenten en onderwijs lopen tegen extra uitdagingen aan. Waar gemeenten 'last' hebben van...

         Lees verder

         Kunnen gemeenten en onderwijs het tekort aan personeel oplossen?

         In december 2021 stonden er 387 duizend vacatures open, een nieuw record, terwijl het laagterecord in arbeidsmarktactiviteit eveneens gebroken is....

         Lees verder

         Robotiseren kun je leren; het onderwijs in 2030

         Waar is die docent nou mee bezig? Het had een vraag kunnen zijn van een boze ouder, die vindt dat zijn kind echt wel een niveautje hoger kan. Toch...

         Lees verder