Whitepaper

Alles over de technologie en toepassing van RPA om administratieve lasten te verlichten en werknemers ruimte te geven waardevol werk te verrichten. 

Download onze whitepaper

  CO_Whitepaper_RPA_voorkant

   

   Inspiratie nodig?

   RPA leent zich perfect voor het robotiseren van relatief eenvoudige en terugkerende werkzaamheden achter een computer. Dit komt in ieder vakgebied en branche natuurlijk voor. Toch wat inspiratie nodig? 

   Download onze inspiratiegids

    CO_inspiratiegids_voorkant

     

     Resources
     Uitgelichte blog

     Over de overeenkomsten en verschillen tussen robotisering, automatisering en digitalisering. 

     Lees de blog

      coforce-robotisering-automatisering-digitalisering

       

       Brochure

       Over Coforce en onze passie voor automatisering en RPA in het bijzonder. 

       Download onze brochure

        CO_Coforce-corporate-brochure-2-12-2021

         

         1 min read

         Alles schreeuwt om aandacht: wáár begin je in vredesnaam?

         De nieuwe Europese wet AVG die volgend jaar van kracht wordt. Actueel thema blockchain. Hackers die steeds professioneler aanvallen. Die verouderde ERP-applicatie. De mogelijkheden van big data. Werken vanuit de cloud. En oja, dan was er ook nog iets met het nut van robots op de werkvloer. Je zou van minder keuzes stress krijgen…

         Overvloed aan informatie

         De manager anno nu wordt vanuit allerlei kanten overdonderd door informatie over belangrijke zaken die hij liever gisteren dan vandaag op moet pakken. Náást zijn gewone werk uiteraard. En dat is, zeker nu tegen het einde van het jaar, niet altijd even gemakkelijk in de hectiek die er continu heerst. Hoe weet je nu welk onderwerp écht voorrang moet krijgen? En hoe pak je dat dan aan, zonder dat het meteen weken werk met zich meebrengt?

         Kleine stappen, groot resultaat

         Ik raad mensen aan om de theoretische berg niet te groot te maken: neem uit het enorme aanbod van het onderwerpen dat dagelijks voorbij komt precies dátgene voor dat u direct meer ruimte gaat opleveren. In geld, mensen, tijd of het juridisch goed geregeld hebben. Dat laatste geldt bijvoorbeeld voor de AVG: de nieuwe Europese privacywet die volgend jaar mei van kracht wordt. Kiest u bijvoorbeeld voor procesverbetering, wat onder meer kan door inzet van Robotic Process Automation (RPA), zet dan steeds stap voor stap. Waar het automatiseren van processen flink in de kosten kan lopen, kun je RPA introduceren in kleine stappen, met flexibele teams waardoor het goedkoper en sneller is.

         RPA geschikt voor Agile

         RPA is een omgeving die zich bij uitstek leent voor een agile aanpak. Start met kleine teams, kleine stappen, hoge snelheid. Begin klein, boek snel succesjes, ga naar de volgende stap.Ook kleine stappen kunnen immers groot resultaat geven. Bijvoorbeeld omdat er op korte termijn méér gedaan kan worden met minder mensen. Of omdat er minder fouten worden gemaakt, doordat digitale arbeidskrachten, de software robots, het werk overnemen. Of omdat er meer continuiteit ontstaat door een lager ziekteverzuim, omdat software nu eenmaal altijd werkt.

         Oók in de herfst waarin half Nederland zich met griep enkele dagen ziek meldt. Wat ik maar zeggen wil: kies voor concreet resultaat en besef dat kleine veranderingen snel grote besparingen op kunnen leveren. Belt u me even als u vragen heeft?

          
         rpa in finance processen

         Hoe zet je RPA in Finance processen in als alles al geautomatiseerd is?

         Alles is al geautomatiseerd, waarom zou je dan nog RPA in Finance processen nodig hebben? De perceptie dat je met RPA weinig bereikt als processen...

         Lees verder
         rpa in geautomatiseerde Finance processen

         3 redenen om RPA in finance processen in te zetten als ‘alles al geautomatiseerd is’

         Een controller of accountant heeft als doel ervoor te zorgen dat de cijfers, waarop je je bedrijfsvoering baseert, kloppen. Om dit voor mekaar te...

         Lees verder
         automatisering helpt finance toekomst voorspellen

         Hoe automatisering de financiële afdeling helpt de toekomst voorspellen (RPA in Finance)

         Het werk van een financieel professional bestaat voor een groot deel uit een aaneenschakeling van administratieve taken. Facturen controleren en...

         Lees verder