Whitepaper

Alles over de technologie en toepassing van RPA om administratieve lasten te verlichten en werknemers ruimte te geven waardevol werk te verrichten. 

Download onze whitepaper

  CO_Whitepaper_RPA_voorkant

   

   Inspiratie nodig?

   RPA leent zich perfect voor het robotiseren van relatief eenvoudige en terugkerende werkzaamheden achter een computer. Dit komt in ieder vakgebied en branche natuurlijk voor. Toch wat inspiratie nodig? 

   Download onze inspiratiegids

    CO_inspiratiegids_voorkant

     

     Resources
     Uitgelichte blog

     Over de overeenkomsten en verschillen tussen robotisering, automatisering en digitalisering. 

     Lees de blog

      coforce-robotisering-automatisering-digitalisering

       

       Brochure

       Over Coforce en onze passie voor automatisering en RPA in het bijzonder. 

       Download onze brochure

        CO_Coforce-corporate-brochure-2-12-2021

         

         1 min read

         AI en Machine Learning in Kofax Kapow 10.3

         Kofax®, een toonaangevende leverancier van software voor het automatiseren en digitaal transformeren van informatie-intensieve processen, heeft vandaag de toevoeging aangekondigd van kunstmatige intelligentie (AI), machine learning en andere mogelijkheden in Kapow 10.3 Robotic Process Automation (RPA) -software.

         Kapow automatiseert en transformeert digitaal een breed scala aan menselijke en informatie-intensieve processen over front- en backoffice-operaties. Het stelt gebruikers in staat om software robots te ontwikkelen en in te zetten die menselijke acties nabootsen, terwijl ze continue verbetering stimuleren met behulp van AI en machine learning. Kapow-robots kunnen naadloos samenwerken met desktopsoftware, traditionele bedrijfs- en browsersystemen en -websites, gegevens samenvoegen, omzetten in bruikbare informatie, reacties triggeren en communiceren met andere applicaties.

         Het voegt ook mogelijkheden toe om de ontwikkeling en implementatie van robots te versnellen, waaronder:

         • Intelligente schermautomatisering ter ondersteuning van Citrix-gebaseerde applicaties en andere vergelijkbare externe desktopomgevingen: Kapow “leert” de applicatie-afbeelding en identificeert user interface (UI) -elementen zoals labels en knoppen, wat resulteert in een aanzienlijk snellere robotontwikkeling.
         • Verbeterde en ingesloten browser-engine voor het bouwen van robots die toegang hebben tot browsergebaseerde systemen en websites: Kapow ondersteunt een snelle ontwikkeling en implementatie van robots en kan nu complexere automatiseringsvereisten aan.
         • Uitgebreide ondersteuning voor gebruikers-begeleide software robots die zijn ontworpen voor gebruikersbewaking en interactie: Begeleidende robots kunnen worden geactiveerd door de gebruiker, desktopopdrachten of andere gebeurtenissen en zijn ideaal voor het automatiseren van een servicedesk, helpdesk en andere callcenteractiviteiten.

         Ontvang alle updates rondom RPA

          
          
         rpa in finance processen

         Hoe zet je RPA in Finance processen in als alles al geautomatiseerd is?

         Alles is al geautomatiseerd, waarom zou je dan nog RPA in Finance processen nodig hebben? De perceptie dat je met RPA weinig bereikt als processen...

         Lees verder
         rpa in geautomatiseerde Finance processen

         3 redenen om RPA in finance processen in te zetten als ‘alles al geautomatiseerd is’

         Een controller of accountant heeft als doel ervoor te zorgen dat de cijfers, waarop je je bedrijfsvoering baseert, kloppen. Om dit voor mekaar te...

         Lees verder
         automatisering helpt finance toekomst voorspellen

         Hoe automatisering de financiële afdeling helpt de toekomst voorspellen (RPA in Finance)

         Het werk van een financieel professional bestaat voor een groot deel uit een aaneenschakeling van administratieve taken. Facturen controleren en...

         Lees verder