Live Webinar | 31 mei

Ontdek hoe Robotic Process Automation (RPA) kan worden ingezet om het toenemende personeelstekort op te vangen.

Meld je aan!

  Gerelateerde_content_Webinars_4CEE_531x357
   Inspiratie nodig?

   RPA leent zich perfect voor het robotiseren van relatief eenvoudige en terugkerende werkzaamheden achter een computer. Dit komt in ieder vakgebied en branche natuurlijk voor. Toch wat inspiratie nodig? 

   Download onze inspiratiegids!

    CO_inspiratiegids_voorkant

     

     Whitepaper

     Alles over de technologie en toepassing van RPA om administratieve lasten te verlichten werknemers ruimte te geven waardevol werk te verrichten. 

     Download onze whitepaper!

      CO_Whitepaper_RPA_voorkant

       

       Resources
       Brochure

       Over Coforce en onze passie voor automatisering en RPA in het bijzonder. 

       Download onze brochure!

        CO_Coforce-corporate-brochure-2-12-2021

         

         1 min read

         AI en Machine Learning in Kofax Kapow 10.3

         Featured Image

         Kofax®, een toonaangevende leverancier van software voor het automatiseren en digitaal transformeren van informatie-intensieve processen, heeft vandaag de toevoeging aangekondigd van kunstmatige intelligentie (AI), machine learning en andere mogelijkheden in Kapow 10.3 Robotic Process Automation (RPA) -software.

         Kapow automatiseert en transformeert digitaal een breed scala aan menselijke en informatie-intensieve processen over front- en backoffice-operaties. Het stelt gebruikers in staat om software robots te ontwikkelen en in te zetten die menselijke acties nabootsen, terwijl ze continue verbetering stimuleren met behulp van AI en machine learning. Kapow-robots kunnen naadloos samenwerken met desktopsoftware, traditionele bedrijfs- en browsersystemen en -websites, gegevens samenvoegen, omzetten in bruikbare informatie, reacties triggeren en communiceren met andere applicaties.

         Het voegt ook mogelijkheden toe om de ontwikkeling en implementatie van robots te versnellen, waaronder:

         • Intelligente schermautomatisering ter ondersteuning van Citrix-gebaseerde applicaties en andere vergelijkbare externe desktopomgevingen: Kapow “leert” de applicatie-afbeelding en identificeert user interface (UI) -elementen zoals labels en knoppen, wat resulteert in een aanzienlijk snellere robotontwikkeling.
         • Verbeterde en ingesloten browser-engine voor het bouwen van robots die toegang hebben tot browsergebaseerde systemen en websites: Kapow ondersteunt een snelle ontwikkeling en implementatie van robots en kan nu complexere automatiseringsvereisten aan.
         • Uitgebreide ondersteuning voor gebruikers-begeleide software robots die zijn ontworpen voor gebruikersbewaking en interactie: Begeleidende robots kunnen worden geactiveerd door de gebruiker, desktopopdrachten of andere gebeurtenissen en zijn ideaal voor het automatiseren van een servicedesk, helpdesk en andere callcenteractiviteiten.

         Ontvang alle updates rondom RPA

          
          

         Krappe arbeidsmarkt en toch personeelstekort opvangen?

         In elke branche is de krappe arbeidsmarkt voelbaar, maar gemeenten en onderwijs lopen tegen extra uitdagingen aan. Waar gemeenten 'last' hebben van...

         Lees verder

         Kunnen gemeenten en onderwijs het tekort aan personeel oplossen?

         In december 2021 stonden er 387 duizend vacatures open, een nieuw record, terwijl het laagterecord in arbeidsmarktactiviteit eveneens gebroken is....

         Lees verder

         Robotiseren kun je leren; het onderwijs in 2030

         Waar is die docent nou mee bezig? Het had een vraag kunnen zijn van een boze ouder, die vindt dat zijn kind echt wel een niveautje hoger kan. Toch...

         Lees verder