Veel gestelde vragen

Hoe werkt een software robot?

Wat kan een software robot ondersteunen?

Licentie en beheer

Techniek achter RPA

Dienstverlening van Coforce


Inspiratiegids

De digitale workforce leent zich perfect voor het robotiseren van relatief eenvoudige en terugkerende werkzaamheden achter een computer. Dit komt in ieder vakgebied en branche natuurlijk voor. Toch wat inspiratie nodig? Download onze inspiratiegids!

coforce-digitale-workforce-inspiratiegids

 

 

Succesverhalen

Vanderlande-3

Vanderlande

Vanderlande Industries is de naam achter bagagesystemen op meer dan 600 grote vliegvelden. Een wereldspeler dus, en valutakoersen zijn belangrijk voor ze. Tot twee jaar geleden checkte de afdeling Finance 5x per dag de koers van de Russische roebel op internet en voerde dat in in de eigen systemen. Nu doet een robot dat. 
Lees verder

gemeentehuis-ede

Gemeente Ede

De gemeente Ede kent honderden gemeentelijke processen die grotendeels zijn geautomatiseerd. De doorlooptijden van die processen staan vast, maar de verwerkingstijden, dus de tijd waarin ambtenaren inhoudelijk met de zaak bezig zijn, vormen een ander verhaal. Alle reden om een digitale workforce in te zetten. 
Lees verder

janderijk

De Rijke Logistics

Robotic Process Automation is één van de drie pilaren van de digitaliserings-strategie. Maar als ze een robot kunnen vervangen door system-to-system integratie, dan zullen ze dat zeker doen. Zover is het nog niet. Het logistieke bedrijf met ruim 1.000 voertuigen en meer dan 2.000 internationale klanten laat orders deels door robots verwerken.
Lees verder