training-workshop-rpa

Roundtable over robotisering van administratieve taken

Succesvol ondernemen staat of valt met actueel inzicht in de (financiele) administratie. Bij veel organisaties ontbreekt dit, ondanks dat ze gebruik maken van de laatste applicaties. De één vertrouwt op zijn ervaring, de ander knipt en plakt meerdere Excel-bestanden aan elkaar en weer een ander werkt met verschillende financiële systemen naast elkaar. Op deze manier een sluitende administratie creëren, kost tijd en is foutgevoelig.

Want vaak gaat dit manueel en uitgevoerd door een medewerker. Het herhaaldelijk en handmatig uitvoeren van deze taken vraagt veel van medewerkers. Steeds opnieuw in- en uitloggen in diverse systemen, geen up-to-date informatie hebben en fouten zijn vaak het gevolg. Daarnaast zijn veel administratieve en financiële bedrijfsprocessen zijn afhankelijk van informatie en data uit verschillende interne en externe bronnen zoals eigen (legacy) systemen, websites en portals.

Round table over robotisering van administratieve taken

Herken jij jouw organisatie hierin? En zie je dat er in jouw organisatie nog veel handmatige herhaalde handelingen terug in processen? Meld je dan aan voor de besloten round table op donderdag 13 juni a.s. Tijdens deze bijeenkomst nemen wij relaties mee in onze visie op het faciliteren van gerobotiseerde werkprocessen. Er zijn al veel organisaties die de slimme RPA software gebruiken in hun dagelijkse administratieve processen en daar prachtige resultaten mee boeken. Het is niet de vraag óf de nieuwe technologie iets voor jou gaat betekenen, maar wanneer!?

Robotic Process Automation (RPA) als software-oplossing biedt enorme kansen bij jouw gemeente, omdat het de mogelijkheid biedt om weer focus en prioriteit te geven aan mensgerichte diensten. Afdelingen kun je met behulp van RPA ontdoen van overbodige en tijdrovende taken zoals administratieve taken. RPA heeft hiermee een positieve invloed op kostenreductie, productiviteit, nauwkeurigheid, gegevensanalyse en besluitvorming. Door inzet van RPA en continue monitoring van de belangrijke bedrijfsprocessen, kun je:
• Waardevol inzicht krijgen in de uitvoering van processen en jouw collega’s optimaal ontzorgen
• Trends en modellen gemakkelijk identificeren
• Juiste informatie verzamelen, om optimalisatie en verbetering in jouw organisatie door te voeren.

Programma

12.30 uur Ontvangst met een informeel lunchbuffet
13.00 uur Welkomswoord door Jan van den Brand (moderator)
13.15 uur Introductie ‘virtuele ondersteuning’ door RPA met live demonstratie
Toelichting op praktijk cases en lessons learned
13.45 uur Kennisdeling aan de hand van dialoog en aansprekende thema’s
15.00 uur Brainstorm en identificatie potentiële processen met de RPA process candiate map (c)
15.45 uur Wrap-up en afronding bijeenkomst
16.00 uur Netwerkborrel tot circa 17.00 uur

Meer informatie >