Whitepaper

Alles over de technologie en toepassing van RPA om administratieve lasten te verlichten en werknemers ruimte te geven waardevol werk te verrichten. 

Download onze whitepaper

  CO_Whitepaper_RPA_voorkant

   

   Inspiratie nodig?

   RPA leent zich perfect voor het robotiseren van relatief eenvoudige en terugkerende werkzaamheden achter een computer. Dit komt in ieder vakgebied en branche natuurlijk voor. Toch wat inspiratie nodig? 

   Download onze inspiratiegids

    CO_inspiratiegids_voorkant

     

     Resources
     Uitgelichte blog

     Over de overeenkomsten en verschillen tussen robotisering, automatisering en digitalisering. 

     Lees de blog

      coforce-robotisering-automatisering-digitalisering

       

       Brochure

       Over Coforce en onze passie voor automatisering en RPA in het bijzonder. 

       Download onze brochure

        CO_Coforce-corporate-brochure-2-12-2021

         

         2 min read

         Cofore: De RPA-specialist met de meeste expertise onder één dak

         Software-robots-met-behulp-van-RPA-technologie

         Robot Process Automation in Nederland is booming. En dat is in deze tijden van razendsnelle automatisering niet meer dan logisch. Door slimme software robots in te zetten worden manuele processen binnen digitale transformaties vollédig omgeturnd. In gewoon Nederlands: handmatige handelingen verdwijnen en software robots verzorgen 100% foutloos het repeterende, eenvoudige werk dat voorheen door mensen werd uitgevoerd.

         Daardoor ontstaat er tijd, rust en ruimte binnen een organisatie. Ruimte die ingezet kan worden voor het uitwerken van nieuwe business. Rust die voor een ontspannen werksfeer (en dus een lager ziekteverzuim) zorgt.  En tijd die ingezet kan worden om contacten met relaties te verbeteren: denk aan die leverancier waarmee het stroef verloopt. Of aan een gesprek met die collega die duidelijk toe is aan promotie.  Zeker in gebieden waar schaarste aan goede medewerkers is, is robotisering door de inzet van Robotic Process Automation een interessante manier om de administratieve productiviteit te verhogen.

         Efficiëntievoordelen door Robotic Process Automation

         Coforce is de Nederlandse RPA specialist die bedrijven en instellingen ondersteund rondom de implementatie, live-gang en beheer van RPA oplossingen. Het bedrijf uit Ede heeft een groot aantal gecertificeerde consultants in dienst die zowel uw bedrijfsprocessen in kaart kunnen brengen als technische ondersteuning kunnen verlenen. Coforce ondersteund organisaties om RPA, ook wel Robotics genoemd, succesvol toe te passen. Hierbij kijken de consultants naar hoe het past binnen de organisatie en het IT-landschap en bepalen we de beste oplossing om op een duurzame manier efficiëntievoordelen te realiseren en de verandering te borgen binnen de organisatie. Daarbij hanteren we een pragmatische aanpak om resultaten te behalen.

         Kofax Partner mét eigen servicecenter in Nederland

         Coforce, wat in basis staat voor het bundelen van krachten tussen mens en machine, heeft als expert én gecertificeerd Kofax Partner met een eigen servicecenter in Nederland, volledige focus op inzet van RPA voor bedrijven die serieus aan de bak willen met het verbeteren van hun resultaten. Met de oplossing van Kofax Kapow wordt er ingespeelt op de uitdagingen binnen de organisaties. Denk aan de versnippering van informatie vanuit verschillende business systemen en applicaties, zoals websites en portals. Deze versnippering van informatie maakt het lastig om data gedreven activiteiten te integreren en te automatiseren.

         Met de RPA oplossing Kofax Kapow is het mogelijk om op een snelle manier geautomatiseerde softwarerobots te bouwen en te managen. Het stelt organisaties in staat om de verschillende business systemen aan elkaar te verbinden en activiteiten ‘cross channel’ uit te voeren. Dit zonder complexe API’s en codering. Met de intuïtieve software kunnen business analisten eenvoudig en vlot intelligente robots bouwen.

         Focus op uitsluitend Robotic Process Automation (RPA)

          

         ‘Onze kracht is onze focus’, zegt Martin van Esschoten, RPA expert: ‘In de huidige markt die lijkt te exploderen rondom RPA, zien we, dat, ook sommige grote spelers, RPA er zo’n beetje bij doen. Of dat it-georiënteerde bedrijven aan de slag gaan zonder dat ze de juiste certificaten op zak hebben. Een waarschuwing is wat ons betreft dus zeker op z’n plaats: beoordeel vooraf vooral op feitelijkheden voordat je met een bedrijf in zee gaat. Zo is Coforce bijvoorbeeld één van de slechts twee Nederlandse bedrijven die gecertificeerd zijn door Kofax als het gaat op Kapow, wat bekend staat als specifieke RPA-software.’

         Meer weten over robotisering?

         We brengen expertise op basis van projectervaring en combineren dat met onze kennis van de laatste ontwikkelingen in de markt. Volledige focus, een mensgericht aanpak, uitleg in gewone-mensen-taal en een flink aantal jaren ervaring, ook met implementaties binnen complexe organisaties én certified platinum partner van Kofax met een eigen servicecentrum in Nederland. Dát is waar we als expert in geautomatiseerde transactieverwerking voor staan als we praten over gedegen Robot Process Automation.

         Bel ons op 0318 64 87 42 of maak een (uiteraard vrijblijvende) afspraak. Leveren wij de koffie, deelt u uw verhaal. We luisteren graag naar uw ambities, wensen én uitdagingen.

         rpa in finance processen

         Hoe zet je RPA in Finance processen in als alles al geautomatiseerd is?

         Alles is al geautomatiseerd, waarom zou je dan nog RPA in Finance processen nodig hebben? De perceptie dat je met RPA weinig bereikt als processen...

         Lees verder
         rpa in geautomatiseerde Finance processen

         3 redenen om RPA in finance processen in te zetten als ‘alles al geautomatiseerd is’

         Een controller of accountant heeft als doel ervoor te zorgen dat de cijfers, waarop je je bedrijfsvoering baseert, kloppen. Om dit voor mekaar te...

         Lees verder
         automatisering helpt finance toekomst voorspellen

         Hoe automatisering de financiële afdeling helpt de toekomst voorspellen (RPA in Finance)

         Het werk van een financieel professional bestaat voor een groot deel uit een aaneenschakeling van administratieve taken. Facturen controleren en...

         Lees verder