1 min read

Coforce krijgt nieuw logo en nieuwe huisstijl

Coforce krijgt nieuw logo en nieuwe huisstijl

Ede, 30 september 2021 – Coforce kondigt aan dat het een nieuw logo en een nieuwe huisstijl krijgt. De verandering volgt op de herpositionering die de moedermaatschappij, Innovestit Group, ondergaat.

Coforce werd in 2017 opgericht als spin-off van ICreative. Innovestit Group, waar beide bedrijven onderdeel van uitmaken, is sindsdien sterk gegroeid, zowel autonoom als door overnames. Maar niet alleen de omvang van het bedrijf is veranderd; de hele markt is ingrijpend veranderd. Wil een organisatie ertoe blijven doen, dan moet het meegaan met veranderingen in de markt. Een markt waar sprake is van steeds meer administratieve last en meer wet- en regelgeving waaraan bedrijven moeten voldoen.

De bedrijven onder Innovestit Group, die ieder een deeloplossing aan de markt bieden, schakelen elkaar steeds vaker in om tot integrale oplossingen voor haar klanten te komen. Als groeiende organisatie vormt Innovestit Group steeds vaker een one-stop-shop voor klanten. Reden genoeg voor de groep om dit ook duidelijk naar de markt te gaan communiceren.

Daarom gaat Innovestit Group binnenkort verder onder een nieuwe, meer passende naam en wordt de visuele merkidentiteit van Coforce en zusterbedrijven hierop aangepast.

Wat dit precies voor u als klant betekent? Dat vertellen we u binnenkort. Stay tuned!