Administratieve processen automatiseren

Binnen bedrijven worden eindeloze mailtjes gestuurd, bestanden gedeeld, documenten opgeslagen en bewerkt. Naarmate de organisatie groeit, worden die processen complexer en verlang je naar een andere aanpak die effectiever is en fouten voorkomt. Er worden veel verschillende systemen en vakapplicaties naast elkaar ingezet. Een los systeem voor de projecten of de facturatie. Een systeem voor de financiële administratie. Of een systeem voor relatiebeheer. Dit levert veel dubbel en handmatig werk op voor medewerkers. En dat werkt fouten in de hand.

Lees meer

groei-organisatie-rpa

Organisaties laten groeien zonder nieuwe medewerkers

Het aannemen van extra medewerkers is vaak het eerste wat te binnen schiet, maar dit is niet altijd de beste optie. Goede medewerkers zijn steeds schaarser, en schaarser betekent per definitie dat de arbeidsvoorwaarden en beloning omhoog schieten. Het aantrekken van getalenteerde medewerkers blijft in de toekomst voor veel bedrijven een uitdaging. Want er komt een nieuwe generatie aan die een andere kijk hebben op de dagelijkse werkzaamheden.

Gelukkig zijn er ook andere manieren om meer administratief werk te kunnen verrichten met minder mensen.  Het enige wat nodig is, is wat tijd van de IT afdeling en betrokken proceseigenaren.

Lees meer

Extra round table ‘Administratieve processen versnellen met RPA’

Wegens overweldigende belangstelling organiseren wij een extra round table ‘Administratieve processen versnellen met RPA’.

Lees meer

De plaats van RPA in het technologielandschap

NBA-kennisgroep Accountech heeft het technologielandschap voor het accountantsberoep in kaart gebracht met behulp van het zogenoemde ‘3 horizons van innovatie‘-model van McKinsey.  Robotic Process Automation (RPA) heeft ook een plek verworven in dit model.

Lees meer